ИВА НИКОЛОВА: Помиярската всеядност на Генерал Наско за коалиция с БСП, Мая Общата и словесния бабаит Славчо

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИВА НИКОЛОВА: Помиярската всеядност на Генерал Наско за коалиция с БСП, Мая Общата и словесния бабаит Славчо

219141
на 17.01.2021
ИВА НИКОЛОВА: Помиярската всеядност на Генерал Наско за коалиция с БСП, Мая Общата и словесния бабаит Славчо
Автор:   Ива Николова

Помиярска всеядност. Това е най-точната характеристика за днешния лидер на ДСБ Атанас Атанасов, който вече трайно се записа в злободневието като Гном, генерал Наско и генерал Жуже. Дори и прасетата проявяват по-голяма придирчивост към помията, която им хвърлят, отколкото той към политическите си сглобки. Баба ми например казваше, че сбъркан сладкиш и те не го ядат.

препоръчано

Атанас Атанасов обаче се сбърка по всички линии. И ни пробутва някаква смрадлива сбърканящина за нова марка сладкиш. Щял да се коалира и с наследницата на БКП - БСП, и с Мая Манолова, и с онзи болен словесен бабаит Славчо Трифонов, и с кой ли не, стига да са срещу ГЕРБ и статуквото.

Наско, мой (не)обични! Че тогава как ще се коалираш с Мая с прякора Общата? Че тя е ходеща мотовилка на статуквото - от БСП през ГЕРБ, та чак до сегашните улични пируети и ашладисване с Отровното трио.

А с това дрънкало Славчо как ще се коалираш? Че той от 30 години плаши гаргите по телевизията. И дори вие, тогава от ОДС, си търкахте печелившото билетче за парламента с него, за да къса шушоните на клетия Жорж Ганчев. И дори се сговаряхте с политическите му креатури как ще управлявате заедно. Ама се пръкна т.н. цар. И Слави ли не е статукво? И той ли е първопроходец на народната свяст? Така ли изглежда тя - чалгизирана и татуирана от главата до петите. И най-вече в мозъка.

Нали знаеш какво си е написал като символ-верую - че идва и води след себе си ада. Ако ти го доведеш, Сатаната си значи, тъй да знаеш. Добре де, миниатюрен Сатанинчо. Аре, няма нужда! Туй вече сме го живели.

Стига бе, Наско! Че ти си едно живо мини олицетворение на статуквото. И във властта беше по времето на Иван Костов. И сред реформаторите се нагнезди пак като управляващ по времето на Бойко Борисов. И ДСБ яхна по този повод. А сега си прегърнал комунистическия потомък Бойкикев, който заради объркана идеологическа (а дали само) ориентация за джендър го имат.

Вие партията стожер на семейните ценности ДСБ в джендариат ли я превърнахте? Тогава, Наско, ти баща 1 ли си, или майка 2? Кажи си, та да знаем за какъв да те имаме, че с тия Маи и Славчовци на политически помияр си замязал. Щом си готов и тоя сбъркан "сладкиш" да глътнеш. Голямо нещо е туй гладът за власт, ей! И прасето чак засенчва.

Навремето Иван Костов ви създаде като най-десни от десните и по-консервативни от консервативните. А вие гушкате всякакви комунистически креатури и превъплъщения - готови сте за БСП, за  онуй нещо Мая и другото - Христо Иванов. В сравнение с което Меглена Кунева, на която все й напомнят, че е Пръмова, направо е вода ненапита.

Но именно за нея Костов каза, че е "кукувица, която снася яйца в чужди гнезда". А Мая и да снесе вече не може - не е във фертилна, нито биологична, нито политическа възраст. Освен ако ДСБ под ръководството на генерал Жуже не се е превърнала от партия в благотворителна организация за изпаднали политици.

Костов и друго беше казал - че гласува за Стефан Софиянски "с отвращение", понеже "помиярства около трапезата на царя и подвива опашка около червените генерали". А ти, генерал Наско, помиярстваш покрай комунистите и червените отрепки. Ясно е как ще гласува за вас в комбина с БСП, Мая, с изнудвача на Борисов Арман Бабикян и със сина на ЦК на БКП Минеков, ако се каращисате с тях. Ако гласува, сигурно ще повръща и преди, и след като го направи. Но дали ще си признае?

Останалите обаче повръщаме от сега. И си признаваме. Само като ви видим. И само като си отворите устата. Човек наистина трябва да е с ръста на генерал Наско и политически, и духовно, за да овъртоли партията си в общите чаршафи на Мая и в гнусната чалга на Слави.

Малко лична хигиена не вреди. Но оттук нататък и да се къпят, и да не се къпят, дори и маските не помагат. Противогаз трябва за такава отровна химия. И за такива отровни атаки на изборите.

Срещу короновируса ваксини - бол. Уви, срещу бактериологичното оръжие Наско-Христо Иванов-Мая Манолова-Слави Трифонов, а защо не и Костя Копейкин и други лъжци, които ни имат за баламурници, ваксината е само една - здравият разум. Мислете! Че да не последваме отново стария обичай - искахме да стане по-добре, а то стана както винаги. 

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 298
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това