Ива Русинова ще участва на планинско "Шипка-Дамасцена"

СПОРТЪТ ДНЕС

Ива Русинова ще участва на планинско "Шипка-Дамасцена"

9015
на 12.08.2015
Ива Русинова ще участва на планинско Шипка-Дамасцена
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ива Русинова и нейното Subaru Impreza ще бъдат една от атракциите на възстановеното планинско състезание "Шипка-Дамасцена 2015", което ще се проведе този уикенд край Казанлък.

препоръчано

Първата жена - дрифт пилот ще влезе в ролята на първа нула (автомобил, който минава преди всички състезатели и дава знак на публиката, че състезанието започва). Това ще бъде второ поредно участие на Русинова в планинския шампионат, след като преди две седмици на планинско Осогово тя отново бе форлойфер.

Участието й ще бъде и подготовка на младата дама преди включването й в шампионата на затворен маршрут. Ива планира да се включи в този шампионат през октомври месец, когато са състезанията на писта "Серес" в Гърция и това на писта "Дракон" край Калояново. Тя ще се състезава в клас "Макси" със своето BMW E30 M5.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК