Ивелин Михайлов бесен след отпадането на "Величие": Това е...

Политика

Ивелин Михайлов бесен след отпадането на "Величие": Това е...

81133
преди 5 часа
Ивелин Михайлов бесен след отпадането на Величие: Това е...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

„Величие“ няма да влезе в новия парламент. При 100% обработени изборни протоколи от ЦИК резултатите показват, че партията остава под прага за влизане в парламента с 3.999% (97 430 гласа).

препоръчано

„Ще подадем сигнал за изборни нарушения“, заяви лидерът на „Величие“ Ивелин Михайлов пред NOVA. 

кончателни резултати: ГЕРБ-СДС печели вота, МЕЧ е новата партия в НС, а „Величие” остава под чертата

„Току-що ЦИК изкара партия „Величие“ от парламента с нагласени резултати от 3.999%. Това е демонстрация. Демонстрация на мафията срещу народа“, заявиха в публикация във Фейсбук от формацията. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК