Ивелин Николов репликира Митрофанова: Пропутински глупаци и полезни идиоти има и в българския парламент

Акценти

Ивелин Николов репликира Митрофанова: Пропутински глупаци и полезни идиоти има и в българския парламент

44904
на 30.12.2022
Ивелин Николов репликира Митрофанова: Пропутински глупаци и полезни идиоти има и в българския парламент
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кремъл системно възпрепятства изучаването на български език в училища в окупираните от руските войници територии на Украйна. Руските окупатори свалят портрети на български исторически личности в украинските училища. Българофобията на Путин и шайката му се доказа още при ковид дезинформацията преди две години, която беше лансирана у нас от днешните "неутрални за мир", които преди това ни плашеха с вечни маски и чипове.

препоръчано

Това коментира на страницата си във Фейсбук журналистът Ивелин Николов.

Ето какво отбелязва още той:

Но да се върнем на българофобията на Кремъл в окупираните украински територии.
На въпрос от журналист вярно ли е, че руските окупатори свалят портрети на български исторически личности от украинските училища, Митрофанова се опита да прикрие българофобската политика на Путин с думите: "Глупаци има много, навсякъде."

Съгласен съм с нея, че глупаци има много, навсякъде. Има и много полезни идиоти, навсякъде.

Пропутински глупаци и полезни идиоти има и в българския парламент. Представят се за национално отговорни, а чат пат и за русофили, но си остават едни глупаци и полезни идиоти.




 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК