Иво Карамански и гардовете му изнасили групово Петното

ЧАС ПИК

Иво Карамански и гардовете му изнасили групово Петното

37123
на 29.01.2014
Иво Карамански и гардовете му изнасили групово Петното
Автор:   ПИК

Бисер Миланов лъгал Кръстника с парите, докато работел за него

Бисер Миланов-Петното е бил наказан от Кръстника на родната мафия Иво Карамански по възможно най-унизителния начин – с групово изнасилване. Че лекето от Русе с километрично крими досие е ползвано от бос №1 като секс играчка, разкрил пред таблоида „Всеки ден“ столичен криминалист, който е работил по любопитния случай в средата на 90-те години на миналия век.

препоръчано

По онова време Миланов бил представител в Русе на застрахователната компания на Кръстника „Корона инс“, но извършил непростим грях – прибирал тайно голям процент от печалбата.

Един ден, докато Бисер Петното се забавлявал на парти в столична квартира, Карамански нахлул с въоръжените си до зъби охранители и заповядал: ВСИЧКИ ДА ИЗЛЯЗАТ, ПЕТНОТО ОСТАВА!

Последвала нечовешката гавра – Кръстника напънал Петното като секс кукла, а после се изредили и дебеловратите му гардове.

Сподели:
Бомба x
Знаци, че вашата душа е стара Знаци, че вашата душа е стара
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това