Иво Сиромахов: Политици, заради вас хората предпочитат смъртта пред живота!

ЧАС ПИК

Иво Сиромахов: Политици, заради вас хората предпочитат смъртта пред живота!

10923
на 24.07.2013
Иво Сиромахов: Политици, заради вас хората предпочитат смъртта пред живота!

Уволнени сте!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Политици, направихте така, че за много хора смъртта се превърна в по-привлекателния вариант в живота". Това заявява с огорчение писателят, журналист и сценарист от "Шоуто на Слави" в личния си профил във "Фейсбук".

препоръчано

"Питали ли сте се някога какво ви казват хората, които мизерията и бедността прогони на улицата, питали ли сте се как живеят с 200 лева семейства с две деца?", обръща се към властта и опозицията Сиромахов.

"Хората нямат алтернатива. Никаква... Страшно е положението! Българското общество изобщо не съществува в момента. На тази наша територия от доста време  има две Българии: Едната е тази, в която живеят 90% от българите, нормалните хора, които всеки ден са на ръба на оцеляването, хората, които искат нещо много просто- Справедливост. В другата България живеят депутатите, министрите, мутрите, хората, облечени в административна, полицейска и съдебна власт".

Той допълва, че изцяло подкрепя решението на председателя на Народното събрание Михаил Миков да не вика днес депутатите на работа и допълва. "Най-добре е вече никога никой да не ги вика. Уволнени сте!".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК