Иво Тонев пред ПИК: Изолирахме "Левски" от напрежението, ще говоря след финала за Купата

ЧАС ПИК

Иво Тонев пред ПИК: Изолирахме "Левски" от напрежението, ще говоря след финала за Купата

9515
на 24.05.2015
Иво Тонев пред ПИК: Изолирахме Левски от напрежението, ще говоря след финала за Купата

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Шефът на Управителния съвет на "Левски" Иво Тонев разясни ситуацията в клуба седмица преди финала за Купата на България срещу Черно море. Тонев обяви, че шефовете на "сините" единодушно са решили да не дават изявления пред медиите до края на решителния мач на "Лазур". Медийното ембарго важи и за футболистите на столичния клуб.

препоръчано

"Вижте, напрежението при нас расте с всеки изминал ден и час и това е напълно нормално. Предстои ни мач, който ще реши бъдещето ни в Европа. Мисля, че ще ме разберете правилно и ще ми влезете в положението. За да се избегне допълнителното напрежение единодушно решихме да не даваме изявления преди финала на стадион "Лазур". Видяхте, че през седмицата Константин Баждеков си навлече гнева на феновете, без да има някаква вина. Ако треньорът Стойчо Стоев и Георги Иванов решат, могат да коментират въпроси около спортно-техническата част и състоянието на отбора", заяви пред ПИК Иво Тонев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК