Идея от Бареков: БТВ и Нова да се обединят в "Буджак ТВ" с генерален мениджър Иво Прокопиев

Епицентър

Идея от Бареков: БТВ и Нова да се обединят в "Буджак ТВ" с генерален мениджър Иво Прокопиев

40499
на 06.08.2022
Идея от Бареков: БТВ и Нова да се обединят в Буджак ТВ с генерален мениджър Иво Прокопиев
Автор:   ПИК

Като създател и мениджър на телевизии с огромен опит (БТВ, ТВ7, Нюз7), отдавна прокламирам "американско-сръбско-чешко-китайските" оунъри и шеърхолдъри на Бтв и Нова да ги обединят в една телевизия "Нова Бтв" и да си назначат вече официално Иво Прокопиев за генерален мениджър.

препоръчано

Ще оптимизират разходи, ще равиват бранда...

И така докато стигнат по зрители броя на публиката на малотиражката Капитал. Нямам друго обяснение на нелепия трик нелицеприятният политически търговец Лорер да гостува по един екип в едно и също време по двете телевизии и да отговаря с опорките на Йово Николов и Галя Прокопиева на едни и същи въпроси.

Спрете се. Ален Делон да беше Даниел Лорер, пак щеше да стои нелепо в тази координирана акция между двата нюзрума.

Ясно защо. Киро се крие, а Асан Василев е изчезнал безследно със Спецов на някой розов плаж и третият в четворката измамници трябва да покрива сам медийния обор от бруталните разкрития на служебния кабинет.

Малоумие е да се превръща бизнес за милиарди в евтина кабеларка с глупави мисирки. Иначе казано, отчаяният от краха си с харвардските аферисти Прокопиев превърна БТВ и Нова в обикновен курник с мисирки на Буджака.

Буджак ТВ. Въпросът е само един. Кой плаща масрафа? Защото не е Прокопиев със сигурност. Познавам го отлично.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
РАЗКРИТИ: Защо някои жени изпитват неутолима нужда да сменят често партньора РАЗКРИТИ: Защо някои жени изпитват неутолима нужда да сменят често партньора
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Радев: Газовата ни връзка с Гърция не е просто инфраструктура, а геополитика (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Радев: Газовата ни връзка с Гърция не е просто инфраструктура, а геополитика (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това