Извадиха телата на 28 удавени мигранти край либийския бряг

Африка

Извадиха телата на 28 удавени мигранти край либийския бряг

4837
на 27.12.2021
Извадиха телата на 28 удавени мигранти край либийския бряг
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Телата на 28 мигранти - жертви на корабокрушение, бяха открити на западния бряг на Либия, съобщи източник от силите за сигурност, цитиран от Франс прес.

препоръчано

Екипите от Червения полумесец, открили телата, намериха и трима оцелели на две различни места на плажовете Ал Алус - на 90 км от столицата Триполи, заяви за АФП представител на местните сили за сигурност.

Състоянието на телата, които са във фаза на напреднало разложение, показва, че корабокрушението е станало преди няколко дни, добави той.

Преди няколко дни бе съобщено за 160 мигранти, загинали за седмица при корабокрушения близо до западния бряг на Либия. С това загиналите, пътували през тази година по този маршрут, стават 1500, посочи Международната организация по миграцията.

По нейни данни от началото на 2021 г. в морето край Либия са били спасени или задържани над 30 000 мигранти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК