Извеждат тайно Местан от турското посолство! Депутатът бяга с дипломатическа кола

ЧАС ПИК

Извеждат тайно Местан от турското посолство! Депутатът бяга с дипломатическа кола

49964
на 23.12.2015
Извеждат тайно Местан от турското посолство! Депутатът бяга с дипломатическа кола
Автор:   ПИК

Лютви Местан ще бъде изведен тайно от турското посолство в София, със специално за целта подготвен план, съобщава Блиц. Той ще напусне България с дипломатически автомобил. Родните специални служби са засекли активизиране на разузнаването на Турция в България още от миналия петък.

препоръчано

Бурната дейност са развивали както разузнавачите под прикритие, така и шпиони под дипломатическо прикритие. Те са засилили контактите си в България, привиквали са хора на срещи и са вдигнали цялата си агентура на крак.

Според отлично информирани източници на  Местан е бил засечен да носи документи в турското посолство.

Все още лидерът на ДПС Лютви Местан се укрива в турското посолство заедно със семейството и голяма част от вещите си, както съобщиха вече медиите. Негови колеги от парламента пък заявиха, че от няколко дни той не вдига телефона си и не връща обажданията. Според източници Местан е в доверителни лични отношения с турския посланик Сюлейман Гьокче. Връзката между него и все още лидера на ДПС се осигурявала посредством най-довереното лице на Гьокче - шофьора на посланика.

Местан е прихванат да влиза в амбасадата на южната ни съседка и преди речта му от парламентарната трибуна по повод на сваления от Турция руски бомбардировач Су-24. Според отлично информирани източници, декларацията, прочетена от Местан в пленарната зала, с която не са били запознати депутатите от ДПС, е била получена именно от турското посолство./

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Румен Радев: В огромен дълг сме към нашите предци и в решенията, и в нашето служение на България (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това