ИЗВЕРГ: Щракнаха белезниците на убиец на 26 жени (СНИМКА)

Европа

ИЗВЕРГ: Щракнаха белезниците на убиец на 26 жени (СНИМКА)

23147
на 02.12.2020
ИЗВЕРГ: Щракнаха белезниците на убиец на 26 жени (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Арестуван е заподозрян за убийството на 26 жени в Татарстан, съобщиха от следственият комитет на Русия, цитирани от Трафикнюз. Задържаният, известен в криминалните сводки като "убиеца на старици" и "поволжкия маниак", е направил самопризнания.

препоръчано

Мъжът е виновен за убийството на възрастни жени в периода 2011-2012 г. в 12 региона на Русия в Централния, Волжкия и Уралския федерални окръзи.

Подробности не се съобщават, но има информация, че е разобличен след ДНК-тест.

Говори се, че задържаният е 38-годишниянт Радик Тагиров, като първото си убийство той извършил още през 2011 г. и е действал не само в Татарстан, но и в съседните региони на Поволжието.

През 2017 г. силите за сигурност обявиха 3 милиона рубли награда за помощ при идентифициране и издирване на серийния убиец. Според различни източници на Тагиров се приписват между 25 и 32 убийства на жени.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това