Известен бургазлия е с опасност за живота, след като заби "Волво"-то си в спирка (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Известен бургазлия е с опасност за живота, след като заби "Волво"-то си в спирка (СНИМКИ)

42546
на 11.01.2024
Известен бургазлия е с опасност за живота, след като заби Волво-то си в спирка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

52-годишен бургазлия е с опасност за живота, след като заби лекия си автомобил в спирка на бул."Димитър Димов" в Бургас тази вечер.

препоръчано

Цяло чудо е, че в момента на сблъсъка на спирката не е имало хора, съобщава "Флагман". Шофьорът първо се е ударил в крайпътен знак, после е отнесъл пътен знак, а накрая е връхлетял върху спирката. Шофьорът е с опасност за живота в реанимацията на УМБАЛ Бургас.

Полицаите и към този момент извършват оглед на местопроизшествието. Установява се скоростта, с която се е движело "Волво"-то преди сблъсъка. 

Около 22 часа близки на пострадалия шофьор съобщиха пред медията, че водачът е известният интериорен дизайнер Генчо Радев. Изяснено е вече, че той е получил тежък мозъчен кръвоизлив, докато е шофирал по булеварда и ПТП-то е предизвикана именно от състоянието, в което се е намирал.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК