Вход
София
Времето в София 25 o C

Известен кинорежисьор гневно: Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов. Обикаляше България с охрана да прави концерти в памет на Васил Илиев

Известен кинорежисьор гневно: Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов. Обикаляше България с охрана да прави концерти в памет на Васил Илиев

на 10.05.2019
69341
34
Известен кинорежисьор гневно: Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов. Обикаляше България с охрана да прави концерти в памет на Васил Илиев
Автор: ПИК
10.05.2019
34
69341

Публикуваме мнение от фейсбук-страницата на известния кинорежисьор, документалист и актьор Олег Ковачев.

Да кажа защо ненавиждам чалгаря Трифонов.

Не само защото зарази цяло поколение с просташката си музика. Помня много добре как рева в ефир, когато убиха Васил Илиев – мутрата, разплакала хиляди български семейства. Нарече го прекрасен човек, помагащ на културата и спорта, подсмърчаше, защото се плашеше, че ще му спре кранчето с парите.

Помня как се подигра с Дони, който искаше да палим свещи на прозорците си против мутризацията на България. Лицето Станислав Тодоров Трифонов отряза плитката от плешивата си глава на живо, за да иронизира певеца и композитора.

После Славчо тръгна с охрана, после обикаляше България с брата на убития - Георги Илиев, за да прави концерти в памет на Васил Илиев.

Сега някои глупаци твърдят, че Трифонов имал гражданска позиция! Че искал да промени статуквото! Наивни или тъпи са - преценете сами...”

Сподели:
Напиши коментар »
(34)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
СЛАВЧО ТРИФОНОФФФ - ИЗВЕСТЕН КАТО СЛАВУЦА В ГЕЙ СРЕДИТЕ! ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО!
3
Тъпи и наивни.
4
По-скоро тъпоъгълни, госпъдин Ковачев.
5
ДА ЯДЕ КОКАЛИТЕ НА СЕЛЯНДУРИТЕ ОТ КРЕСНА . ДА ХОДИ ПРИ БАЙ ЛЮБЕН ГОЦЕВ ОПЕКУНА ИМ ДА ПОДМИВА ДЪРТИЯ МУ ГЪЗ И ДА МУ ДЪРЖИ ГЪРНЕТО. ИЛИ ПРИДВОРЕН МУЗИКАНТ НА СЕЛЯНДУРА ПРЕЗИДЕНТ ЛИКА ПРИЛИКА СА.
6
ТОЯ ЧАЛГАДЖИЯ АЗ СЪЩО ГО ПОМНЯ ОТ ЗАРАЖДАНЕТО МУ КАТО ПЕВЕЦ НА МУТРОМОДАТА. ТОГАВА НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА УДОВЛЕТВОРЯВА И ПРЕВЪЗНАСЯ МУТРЕНСКИТЕ ИМ НАЧИН НА ЖИВОТ И СЛАВИ СЕ ПРЕДЛОЖИ ПРЪВ . А ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ СЕГА С НЕГО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ МНОГО ОТДАВНА. ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЧАДЪР КОЙТО БЕШЕ ОПЪНАТ НАД НРГО ПРЕЗ ЦЯЛОТОМУ ВРЕМЕ Е ..,,Д П С ,, - ПАРТИЯТА НА МУЛТИГРУП (. РАЗБИРАЙ ВИС-1 И. ,,ВИС,,-2 В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ! !
7
Това не е причина да мразиш някого. Щом му плащат за тази работа, ще я върши. Всеки прави това за което му плащат. Много е лесно да се критикува, но е добре всеки да погледне първо себе си.
8
Много точно, кратко и смислено мнение на режисьора Олег Ковачев. Моите поздравления! Хубаво е и други дейци на културния фронт да изразят мнението си,защото опростачването на нацията е заплашващо.
9
Google вече изплаща $ 15,000 до $ 30,000 на месец за онлайн работа от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 3 месеца и съм спечелил $ 24857 в първия ми месец от тази работа. Лесна и лесна за работа и печалбите й са огромни. Сега трябва да се опитате да получите тази работа и да започнете да печелите пари онлайн, като следвате инструкциите на тази връзка. тук.---------------->>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
10
Кой беше Олег Ковачев ? Някакъв рицар без броня...
11
си долен, Недьо, много! Ти си всичко онова, което наричат анти журналистика. На всичко си готов за пари. Правиш реклама на лекарство за отслабване, а то е спрей за устна хигиена, ровиш се под чаршафите на хората, нямаш край в оплювнето за всеки, за когото ти плати вождът, цитираш ни някакви врачки, баячки и звездобройки фалшиви. Иначе удобно премълчаваш истини като такива, че триста тариката са усвоили по времето на порожанката 76 милиончета за къщи за тъщи, че промишленият ток скочи и с това стана най-скъпият ток в Европа, че с него скачат всички продукти, че мижавото увеличение на доходите изобщо не може да покрие разходите и народът обеднява, че народът е по-болен от всякога, че нацията се топи, че всичко върви от зле на по-зле, че педиатрите пак стачкуват, а старите хора умират. Една смислена статия не написа, ама така, че форумът тук да е единен в мнението си. Разделяй и владей каза Цезар,, но твоето минава всички граници, както и величието ти мина всички граници с неговото аз, аз, аз. И защото нямаш свое мнение, и защото отиването на пеееффф в Ес е смърт за него /прехвърли и продаде всичките си имоти ,а 13 хиляди ги печелеше тук на ден/ и защото още малко ти остана да прескачаш до хотела берлина /защото вождът ти и пеееефффф похарчи , за да оцелее/ още малко ти остана да пишеш мръсотиите си. КТБ щеше ли да фалира, ако пеееффффф не беше решил да не си връща заемите и лихвите по тях, а! Скоро, много скоро ще излезе наяве всичко за обира на века, в който и твоето име се вписва в него по най-грозния начин. Хапеш наляво и надясно, недьо, защото знаеш накъде вървят нещата. И хич, ама хич няма да ти мине номерът да обърнеш палачинката. Колкото до Слави, тебе точно какво те интересува какви са намеренията му, но бъди убеден, че и той няма да ти прости. Много и отвсякъде ти се насъбра!
12
Може ли да изкарате онази хубава снимка на Повелителя на северните балкани как играеше на сервитьорка на събиране на СИК моля..... ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
13
Олег Ковачев е хомосексуалист а баща му е потурнак-дьонме. Друг хомосексуалист е ноторния бездарен драскач Димитър Талев, който е эбал бащата на Султанка Петрова и му е давал пари и го е уреждал с екстри, затова Султанка носи турско име от пошлите романи на Талев. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
14
Този измислин режисьо иска да се изкара модерен като плюе Слави и мутрите. А не се срамува, че един член на СИК му е Премиер!
15
отговор на коментар
Това Славуца го измисли точно този гей тук! И понеже само тук висиш и това е първоизточникът ти за всичко, показва, че си тъп и необразован гербераст, който нито търсачка може да ползва, нито знае как да посети други вестници, нито пък знае, че да пишеш с главни букви е проява на жестока простотия!
16
Пeдaлкo, нали щеше да се омъжваш за Трифонов ?
17
ПИдалкови се подмокриха от кеф,че Слави приключи с шоу-то.
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
До-7 -парите са прекрасно нещо,но не са ВСИЧКОТО на света.Не го направиха по-интелигентен,по-любим,нито една жена не рискува да остане до него.Той си избра ролята на простака да я играе срещу многото пари,е сега дали е щастлив той си знае.Колкото до политик,не съм сигурна,уж не сме Украйна,но знае ли човек -един и същ ботуш ни е газил и гази,дори и сега.
20
Ако тоя влезне в парламента,е прав,нема такава държава! Милко Калайджиев предлагам да се кандидатира за главен прокурор!
21
Един дребен,известен само на баба си съсел,излезе от дупката си,за да раздава "правосъдие",служейки си с хамалски,идиотски квалификации.Кой те знае теб птицо лекокрила,че нападаш българин,който близо 20-ет години дава хляб на по вече от сто човека.Той има биография неприемлива за някои,а ти брато си само един индивид,да те прехвърлят при преброяването на населението в нашата държава.
22
Истината боли ЕНИЧАРЮ. След тебе нищо.
23
Пак иска букет + интимофелп
24
изобщо няма да приключи с шоуто. Мислите ли, че Кукубенд, балерините, солистите и екипа ще стоят кротко по местата си ако знаят, че дните им са преброени. Едва ли, просто ще си тръгнат преждевременно за да не се унижават. Ами кастинга, който върви в момента? Така, че дългия им е обещал нещо и те ще си траят до началото на новия проект. Единствено ниският рейтинг може да е решаващ за сваляне на шоуто.
25
Супер статия! Браво! Поздравления!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
които понякога гледат Шоуто на Слави. Някои неща ми допадат, други - не. За мен Слави Трифонов е шоумен, който, със своите плюсове и минуси, със своите добри и недобри попадения, се задържа дълги години в ефир, който има своите привърженици и отрицатели /което, всъщност, е нормално/. Но днес, 10. 05. 2019 г. по обяд попаднах случайно не повторение на негово предаване, което не се водеше от него, а от един от сценаристите му с гост една, вероятно, певица. Това предаване, според мен беше ужасяващо - една неадкватна, хвалещата се, крещяща, превъзбудена женица, разказваща никого неинтересуващия й, меко казано, странен житейски път, се люшкаше на диванчето и се опитваше да убеди аудиторията, колко е важна. А водещият, колкото да се опитваше да я озапти, не успя. Ако наистина това е една от идеите на това шоу и на гостите, което би канило за в бъдеще, наистина е по-добре, то да спре.
29
Слави е много грешен не само за изброените от Ковачев причини, но и затова, че младите хора се опростачиха с неговите песни и евтини каламбури, с неглижираното му отношение към най-сериозните неща, които се случиха в България през последните 15 години! Слави очевидно разчита на късата памет на хората, но той е просто един страхливец, който се крие зад т. н. сценарий и не може да продуцира нещо смислено и съдържателно, що се отнася до политиката в България! Хайде да бъде така добър да се прегърне с ченгетата, които го направиха такъв, какъвто е сега!
30
ТОЙ Е НАЙ-ГНУСНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КИЧ-КОМУНИЗМА В БЪЛГАРИЯ.
31
И наркобосовете дават работа на много хора
32
за учиндолския "феномен" ,към всичко казано от режисьора ще допълня че в нощта на убийството на Васил Илиев чалгаря Трифоноф е имал среща с него,е как няма да реве и да прави концерти за авера си разбойник! Голям бацил излезе язък за таланта му като човек е жалка карикатура!
33
KOITOMRAZI sLAVI I AZ KOITO MRAZI borisov,che sazdade SIK,CHE E MUTRA,CHE OKOLO NEGO BIAHA SAMO PODLECI IK UIVIICI,ETO ZA KAKVO PAK AZ GO NENAVIJDAM,,,,,,
34
Кой е Станислав? Учил бил музика- дипломиран 20 години след като записал. С нечовешки напъни за певец- резултат- ужасяващ Претенции за халтурчик- жалка карикатура Сценаристи- изпростачени в изказа и откровени плагиати! Бендът му- единственото прилично присъствие в цялата тази клоака, наречена шоу!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9608
архив

Мъж изпраща жена си на гарата. Седи той на перона, а жената на прозореца на влака. Мъжът през цялото време я наставлява:
- И да внимаваш там, Салфетке! Добре да прекараш и умната, Салфетке....
Влакът тръгва и един от изпращачите го пита:
- Извинявай, ама стоях до тебе и чух как наричаш жена си. Тя верно ли се казва Салфетка?
- Не бе. Елена й е името, ама как да и викам "Пачавра" пред толкова много хора.....

няма нови новини
Днес: 225
hot
най-четени новини в момента
сега
3090
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Излиза ли убиецът Полфрийман от лагера в Бусманци след скандалния натиск на Лозан Панов - жалва се във фейсбук, че му взели паспорта (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
ПРОБИВ: Учени откриха нов метод срещу рак на гърдата
x