Известната турска писателка Елиф Шафак поздрави Георги Господинов за спечеления "Букър"

КУЛТУРА

Известната турска писателка Елиф Шафак поздрави Георги Господинов за спечеления "Букър"

10498
на 24.05.2023
Известната турска писателка Елиф Шафак поздрави Георги Господинов за спечеления Букър
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Известната турска писателка Елиф Шафак поздрави Георги Господинов, който спечели най-престижното международно литературно отличие - "Букър".

препоръчано

"Най-искрени поздравления за Георги Господинов и Анджела Родел за спечелването на наградата "Букър". Наистина великолепна новина!", пише тя в Twitter. 

Елиф Шафак също е била номинирана за "Букър" с романа си "10 минути и 38 секунди в този странен свят". Георги Господинов взима участие в премиерата на книгата ѝ "Чест" през 2012 г. в София.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК