ИЗВРАТЕНЯК: Таксиметров шофьор се възбуди от клиентка и мастурбира пред нея

Европа

ИЗВРАТЕНЯК: Таксиметров шофьор се възбуди от клиентка и мастурбира пред нея

18782
на 12.01.2021
ИЗВРАТЕНЯК: Таксиметров шофьор се възбуди от клиентка и мастурбира пред нея
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Фирмата от Санкт Петербург „Ситимобил“ е отстранила свой таксиметров шофьор, който мастурбирал, докато шофирал с клиентка, се казва в изявление на компанията.

препоръчано

Оттам подчертаха, че подобно поведение е неподходящо и неприемливо. Компанията се извини на клиентката и върна парите за пътуването.

Както съобщава изданието "Подъем“ в таксито пътувала фотографката от Санкт Петербург Мария Дякова, която се оплакала в полицията, в организацията за защита на потребителите „Роспотребнадзор“ и в прокуратурата, допълва Дарикнюз.

По думите й инцидентът е станал по пътя към летището. Шофьорът й задал лични въпроси, след което започнал да гледа порно на мобилния си телефон. Накрая мъжът спрял колата и започнал да онанира.

От фирмата предложили като компенсация за преживяното още 3 безплатни курса, но Дякова не смята да се възползва.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК