ИЗВЪНЗЕМНА КЪЩА В БЪЛГАРИЯ СМАЯ СВЕТА! Ретро автомобил "Мерцедес" е сред изненадите! Вижте феноменалния дом! (снимки)

ЧАС ПИК

ИЗВЪНЗЕМНА КЪЩА В БЪЛГАРИЯ СМАЯ СВЕТА! Ретро автомобил "Мерцедес" е сред изненадите! Вижте феноменалния дом! (снимки)

455238
на 16.03.2016
ИЗВЪНЗЕМНА КЪЩА В БЪЛГАРИЯ СМАЯ СВЕТА! Ретро автомобил Мерцедес е сред изненадите! Вижте феноменалния дом! (снимки)
Автор:   ПИК

Една невероятна къща в София се превърна в тотален хит в най-популярните сайтове за архитектура и строителство по света.

препоръчано

Еднофамилното жилище е кацнало на хълм, който предлага панорамна гледка към града от една страна и планини, от друга, пише "Струма бг".

"Клиентът е български инвестиционен банкер, който имаше две важни изисквания. Искаше дом, в който той може гордо да демонстрира своя класически автомобил, и който в същото време да е удобно малко жилище за семейството му", казаха архитектите.

Основното ниво побира жилищните площи - дневна, трапезария, кухня и детски кът, както и три спални и две бани. Частично вградено в планински склон, по-ниското ниво на модерния дом се състои от сервизни помещения.

"Чрез поддържане на една проста, но внимателно подбрана палитра от материали и добавяне на приветливи щрихи в щедро пространство, ние сме създали уютен, семейно-ориентиран дом, който е съвременен и комфортен", заявиха архитектите.

Звездата на дома е ретро автомобил Mercedes, който е изложен в специален атриум.

 

 

 

 

Сподели:
Бомба x
ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород ЗА ПЪРВИ ПЪТ: Роботът на Марс извлече 5 грама кислород
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 202
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това