Извънредното разписание на автобусите в Ямбол остава в сила до 10 януари

Региони

Извънредното разписание на автобусите в Ямбол остава в сила до 10 януари

9173
на 11.12.2020
Извънредното разписание на автобусите в Ямбол остава в сила до 10 януари
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Извънредното разписание, по което се движат автобусите на градския транспорт в Ямбол, се удължава до 10 януари догодина.

препоръчано

От фирмата превозвач са поискали от община Ямбол срокът на извънредното разписание на автобусите от градския транспорт да бъде удължен, предава БНР.

Причината за  искането е големият брой заразени  и поставени под карантина шофьори, кондуктори и служители на фирмата. Друга причина е намалелият брой пътници в градския транспорт.

Актуалното разписание може да се види на сайта на община Ямбол.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК