ИЗВЪНРЕДНО: Асен Василев и аферите на съученика му Стамен Янев

ЧАС ПИК

ИЗВЪНРЕДНО: Асен Василев и аферите на съученика му Стамен Янев

77407
на 25.01.2023
ИЗВЪНРЕДНО: Асен Василев и аферите на съученика му Стамен Янев

Асен Василев се възмущава, че главният прокурор Иван Гешев е отказал да се яви пред парламентарната комисия Nexo, след като бил говорил за това пред журналисти.

препоръчано

Я, каква къса памет!

На 6 декември 2022 г. Асен Василев отказа (Кирил Петков и Лена Бориславова, също така) да се яви в комисията Gemcorp. На другия ден го попитах в парламента защо не дойде на заседанието, след като е главно действащо лице в историята с меморандума с Gemcorp/IP3, той ми отговори - казал съм вече всичко по темата пред медиите.

Асене, г-н Василев, сега е ред да отговаряш за твоя съученик Стамен Янев и повдигнатото му обвинение за т.н.златни паспорти. Докато ти и Кирил управлявахте финансите и икономиката, той беше шеф на Българската агенция за инвестиции и член на ръководсjвото на ББР и Ви помогна в скандалната сделка за имота в “Божурище”, а в.”Труд” твърди, че е бил адвокат на твоя фирма...

Соня Колтуклиева

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тичането за здраве в града може да бъде опасно Тичането за здраве в града може да бъде опасно
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК