ИЗВЪНРЕДНО: Братя Найденови от "Ефбет" искат да купят "Левски" на Васил Божков

СПОРТЪТ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО: Братя Найденови от "Ефбет" искат да купят "Левски" на Васил Божков

132339
на 12.02.2020
ИЗВЪНРЕДНО: Братя Найденови от Ефбет искат да купят Левски на Васил Божков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Босовете на "Ефбет" братя Найденови са готови да купят "Левски". Тази новина съобщиха от клуба, където се е получило официално писмо от компанията. Найденови са в основата на разследването срещу досегашния собственик Васил Божков, след като пуснаха сигнали срещу него в прокуратурата и обявиха, че ги е заплашвал с убийство. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"На 11.02.2020 г. в деловодството на „ПФК Левски“ беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с условие за прехвърляне на собствеността на отбора. В писмото не се посочва на кого следва да бъде прехвърлена собствеността, но е посочена сума под формата на спонсорство при евентуално изпълнение на условието", съобщава сайтът на "сините".

"За да избегнем спекулации, публикуваме до всички полученото писмо, тъй като то засяга както отбора, така и всички фенове. Така поставеното условие е изцяло в компетенциите на мажоритарния собственик на клуба.

„ПФК Левски“ активно търси решение за гарантиране на финансовата си стабилност и оценяваме всяко реално предложение, което може да бъде изпълнено и да помогне на отбора", става ясно от съобщението на клуба.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК