ИЗВЪНРЕДНО: Британската полиция търси с хеликоптер 17-годишен български тийнейджър (СНИМКА)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО: Британската полиция търси с хеликоптер 17-годишен български тийнейджър (СНИМКА)

44862
на 12.04.2021
ИЗВЪНРЕДНО: Британската полиция търси с хеликоптер 17-годишен български тийнейджър (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията издирва 17-годишния Пламен Гандев, който живее в Англия и е изчезнал от домашния си адрес.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Полицията на Девън и Корнуол отправи спешен призив за откриването на младежа, който е видян за последно в събота, 10 април, съобщават местни медии. 

Полицията използва хеликоптер, за да се опита да го открие и призова всеки, който знае къде се намира, да осъществи незабавен контакт с униформените.

Пламен е описан като бял мъж, висок, с тъмна коса. Полицията твърди, че не е известно с какво е бил облечен тийнейджърът, когато е бил видян за последно.

В изявление полицията на Девън и Корнуол се казва: „Полицията е загрижена за състоянието на Пламен Гандев, който е изчезнал от домашния си адрес". 

Сестрата на изчезналия тийнейджър призова хората да разпространят вестта за изчезването на брат й, който е учил в колеж в Южен Девън.

Стела Гандева заяви, че изчезването му не е характерно за нейния „срамежлив“ брат.

„Искам колкото се може повече хора да го търсят“, каза тя и допълни, че „вече повече от 36 часа го няма". 

Стела призовава хората да погледнат в задните си дворове, навеси или скрити пространства.

"Той има само телефона си в себе си и в момента батерията му е паднала. Полицията е претърсила стаята и багажа му, където е открила портфейла му и е установила, че той не носи нищо друго и няма начин да го проследи по някакъв възможен начин, какъвто е кредитна карта, например. 

Едно от местата, които семейството и приятелите търсят Пламен е Кокингтън, където наскоро почина приятел на Пламен.

Мащехата Андреа Бурсуц посочи: "Пламен е много щастливо момче. Той не би отишъл просто да се скрие. Не смятаме, че би напуснал района, където живеем."

Превод: ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК