ИЗВЪНРЕДНО! Верижна катастрофа блокира "Тракия", има ранени (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Инциденти

ИЗВЪНРЕДНО! Верижна катастрофа блокира "Тракия", има ранени (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

38577
на 09.10.2018
ИЗВЪНРЕДНО! Верижна катастрофа блокира Тракия, има ранени (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Трима души са пострадали при катастрофа на автомагистрала  „Тракия“, движението в посока Пловдив е преустановено,  съобщиха от пресцентъра на МВР.

препоръчано

Задимяване и ниска мъгла в района край Ихтиман силно затруднява движението по автомагистрала „Тракия“. Лошата видимост е от горящото сметище.

Настъпили са пътни инциденти и верижна катастрофа с участието на седем превозни средства, при която, по първоначални данни има петима пострадали.

Трафикът в посока Пловдив се пренасочва от кръстовището за Лозен - Равно поле, Мусачево - Елин Пелин и по път I-6 София – Златица – път II-37 Панагюрище - до пътен възел "Гелеменово" и АМ "Тракия".

Движението в посока София се отклонява от пътен възел Церово на АМ „Тракия“ - път III-8402 Церово - Злокучене - Септември - път I-8 Септември - Ихтиман.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на Тракия - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на "Тракия" - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК