ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Сатрапът Бойко Рашков стяга репресии срещу Слави Трифонов

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Сатрапът Бойко Рашков стяга репресии срещу Слави Трифонов

154067
на 09.06.2022
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Сатрапът Бойко Рашков стяга репресии срещу Слави Трифонов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Страх скова остатъците от управляващата коалиция, след като лидерът на ИТН Слави Трифонов обяви, че оттегля министрите на партията и тя излиза от властта. На спешен брифинг на премиерската партия ПП, който беше посветен единствено на заплахи и закани за последваща саморазправа с Трифонов и ИТН заради оттеглянето им от коалицията. По неясни причини на пресконференцията присъства и вътрешният министър Бойко Рашков. Нещо повече, той беше седнал от дясната страна на премиера Кирил Петков.

препоръчано

Макар че вече не е новина, а публична тайна, премиерът Кирил Петков изпускайки нервите си обяви, че именно Рашков е гласен еднолично от него за нов председател на КПКОНПИ, тъй като бил „доказал се борец срещу корупцията“.

„Доказалият се борец срещу корупцията“ Рашков обаче взимайки думата не остави никакво съмнение, че досегашните притеснения, че България е на пътя към милиционерката държава, вече са факт. В изказването си Рашков директно започна да заплашва политическите опоненти на правителството. Той обяви, че още в четвъртък ще изнася публично детайли по разследването за магистрала „Хемус“. Така вътрешният министър призна, че е готов да разгласява следствена тайна, което е престъпление. 

Очевидно, че за да запази властта, а Кирил Петков да остане на премиерския пост, Рашков вече незаконосъобразно използва ресурса на МВР. Вътрешният министър на практика заплаши всеки опонент на новата му партия ПП. Бившият следовател предупреди всеки, който дръзне да се противопостави на управляващата шайка „Внимавайте в картинката! Който се изправи срещу нас, влиза в графата бивши хора“.

По оперативни данни в предстоящигте дни се стягат полицейски репресии срещу лидера на ИТН Слави Трифонов и вицепремиера Гроздан Караджов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК