ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Бухалките на Радев нахлуха в Бюрото по защита на прокуратурата

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Бухалките на Радев нахлуха в Бюрото по защита на прокуратурата

163310
на 22.07.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Бухалките на Радев нахлуха в Бюрото по защита на прокуратурата
Автор:   ПИК

Организирана акция срещу независимостта на съдебната власт провежда хунтата на Румен Радев. Докато метежниците на президента викат пред Висшия съдебен съвет, където Янаки Стоилов атакува по сигнал на Бойко Рашков главния прокурор Иван Гешев, служители на АДФИ и НАП са нахлули в Бюрото по защита, научи ПИК от свои източници в Министерство на финансите. Нареждането е на оскандаления културист Спецов и близкия му финансов министър Асен Василев.

препоръчано

Новите бухалки на властта ровят документацията на Бюрото по защита, в опит да открият материали, които по-късно да ползват за фабрикуването на нови компромати срещу обвинител №1.

Очевидно, че за разлика от прокуратурата, която никога не е "нахлувала" в президентството, хунтата на Румен Радев атакува брутално структури, които са част от незамисимата съдебна власт. Още на първия ден на новия парламент, "Отровното дуо" от "Мутрите" - Николай Хаджигенов и Арман Бабикян поискаха Бюрото по защита да бъде отнето главния прокурор и пратено в правосъдното министерство.

Метежът на хунтата продължава, скоро ще разпънат и бесилките в центъра на София, които приготвиха преди година, след като  първо бяха нападнати медиците, а сега те посяга и на независими власти. 

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това