ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Волен Сидеров свален като председател на групата - НСФБ И ВМРО го бламирали, в "Атака" не знаят

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Волен Сидеров свален като председател на групата - НСФБ И ВМРО го бламирали, в "Атака" не знаят

66252
на 10.07.2019
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Волен Сидеров свален като председател на групата - НСФБ И ВМРО го бламирали, в Атака не знаят
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатите на НФСБ и ВМРО са освободили Волен Сидеров като председател на парламентарната група на "Обединените патриоти", научи ПИК. При гласуване във фракцията на Патриотите е решено лидерът на "Атака" да бъде освободен от поста шеф на групата. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

На негово място ще има двама заместници - Валентин Касабов от НФСБ и Искрен Веселинов от ВМРО, които до момента бяха зам.-председатели. За момента нямало да бъде избиран нов председател на групата. 

От партията на Сидеров не са присъствали на събрание на групата. Депутатите от "Атака" заявяват, че по това време лидерът им е бил на телевизионно участие и нямат представа за въпросната промяна.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК