ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Гешев с шокиращи разкрития: Мартин Нотариуса ме следеше, за да разбере къде живея! С бодигарда му бяха арестувани след сигнал от НСО (ВИДЕО)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Гешев с шокиращи разкрития: Мартин Нотариуса ме следеше, за да разбере къде живея! С бодигарда му бяха арестувани след сигнал от НСО (ВИДЕО)

464901
на 06.02.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Гешев с шокиращи разкрития: Мартин Нотариуса ме следеше, за да разбере къде живея! С бодигарда му бяха арестувани след сигнал от НСО (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е част от поредица, която ще продължи. При опита за моето убийство държавата не реагира. Нямаше блокиране, нямаше нищо. Държавата даде началото на тези показни убийства, които последваха. Това заяви председателят на Граждански блок Иван Гешев в отговор на въпроси на граждани.
"Защо винаги акцентираме върху жертвата? Дали е Божанов-Нотариуса, дали е Алексей Петров, дали са Георги и Васил Илиеви... Те имат определено минало, но това не означава, че може да те убият. Те са жертви. Работата на държавата е да намери убиеца, а не да обяснява колко лоши са жертвите", продължи той.

препоръчано

"Ако се брои това, че съм виждал Матрин Божанов-Нотариуса 2-3 пъти на публични места, значи го познавам. Но като гледам сега съдия Цариградска, значи и тя го познава. Последният път, когато видях това лице беше преди 5-6 години. Бях на вечеря с част от семейството си в един ресторант в ж.к. "Слатина", който предлага хубава гръцка храна. На тръгване забелязах, че НСО започва да минава на червено, говорят по радио станциите. Като спряхме пред вкъщи, попитах какво се случва. Казаха ми, че една кола ни следи. Нарочно са минали на червено и колата също е минала след нас. Сигнализирали са МВР, задържали са лицето и се оказало охрана на Марин Божанов, който е бил в същото заведение", разкри Гешев на въпрос познавал ли е Мартин Божанов-Нотариуса.

"След това хората бяха заведени в Първо районно. Това е проверим факт - и в полицията и в НСО. Толкова добре се познаваме с това лице, че ме следи, за да види къде живея", каза още той.

Гешев говори и за подозренията си, че Бойко Борисов стои зад атентата срещу него. "Подозирам, че Бойко Борисов седи зад опита за убийството ми. Работа е на българските служби и българската правосъдна система да разберат това дали е така или не", разкри бившият главен прокурор.

"Интересът на Бойко Борисов е ясен - прекратяване на всички дела и разследвания срещу него. Изпратиха ми пощенски гълъби да се прекратят тези дела - отказах. След това ми се предложи посланически пост в чужбина, който също отказах. След това е опита за убийството ми, след това е г-жа Габриел, чиято първа заявка за моето отстраняване едва ли е самостоятелен избор. Според мен тя изпълнява волята на Бойко Борисов", категоричен е той.

"След това знаете как в нарушение на всякакви норми бях отстранен, а след това делата бяха прекратени. Какво по-логично е да предположа, че Бойко Борисов седи зад цялата поредица от хронологично подредени и координирани събития", обясни Иван Гешев.

"Борисов има и потенциална да комуникира с целия подземен свят. Пеевски няма как да го включа в цялата поредица от тези събития, освен като косвен участник в процеса по отстраняването ми", каза още председателят на Граждански блок.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК