ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Готвят преврат утре срещу Нинова - заместниците й се обърнаха срещу нея

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Готвят преврат утре срещу Нинова - заместниците й се обърнаха срещу нея

285782
на 14.06.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Готвят преврат утре срещу Нинова - заместниците й се обърнаха срещу нея
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Заместниците на Корнелия Нинова - Борислав Гуцанов, Атанас Зафиров, Кристиан Вигенин подготвят за утре истински преврат на председателката, подала оставка на 10 юни, твърдят пред ПИК източници от БСП.

препоръчано

Въпреки че тя пое отговорността за изборните резултати и се оттегли от поста председател на партията и на парламентарната група, нейните приближени се готвят или да я изключат от партията, или да я накажат една година да не може да заема ръководен пост. Не могат обаче да измислят основание.

Причината за тази драстична стъпка е страхът им Корнелия Нинова да не се яви отново на пряк избор, защото членовете на партията ще я предпочитат пред всеки един от тях.

Нито Гуцанов, нито Зафиров или Вигенин могат да победят на пряк избор от всички членове. Затова се търси повод служебно да я отстранят. Ако не успеят ще променят устава и ще лишат социалистите от това право, а председателят ще се избира с договорки на конгрес.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК