ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Доган остана без хора, събра само два автобуса за малоброен протест в подкрепа на Ибрямов

Епицентър

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Доган остана без хора, събра само два автобуса за малоброен протест в подкрепа на Ибрямов

232587
преди 4 часа
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Доган остана без хора, събра само два автобуса за малоброен протест в подкрепа на Ибрямов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Само два автобуса успя да събере Ахмед Доган и да ги прати към София, за да подкрепят Джейхан Ибрямов. Днес той ще бъде доведен в Съдебната палата, където ще се гледа неговата мярка за неотклонение “задържане под стража”, научи ПИК.

препоръчано

Доган бил притеснен Ибрямов да не проговори, затова решил да прати автобуси с хора на протест и организират гладната стачка на секретарката си Биршен, която е съпруга на арестанта. 

Източници от Софийски градски съд обявиха пред Соня Колтуклиева, че са одобрени всички протоколи, свързани с процесуално-следствените действия по задържането на Джейхан Ибрямов и за обиските в дома му. Съдиите са обърнали специално внимание на статута на депутата в 50-я парламент, който е и кандидат-депутат на “Алианса за права и свободи” за изборите на 27 октомври - няма нарушение на закона. Всъщност, магистрати и преподаватели по право вече изясниха, че няма проблем да бъде задържан народен представител в хода на извършвано престъпление. На противното мнение са само неколцина от кликата на Христо Иванов, провалил се като гуру на правосъдната реформа и като лидер на “Да, България”, като Андрей Янкулов, който драпа от години да се върне на висок пост в Съдебната палата, след като я е напуснал, прибирайки 10 заплати и отивайки на още по-висока заплата в “Антикорупционния фонд”, издържан от “Америка за България”.

Защо радетелите за права и свободи, защо видният европейски правист(?!) и евродепутат Илхан Кючюк не оставят на българския съд да прецени виновността или невинността на Джейхан Ибрямов?! Нали никой не го е бил през пръстите, за да вземе 100 000 лева от бизнесмен, наскоро арестуван за участие в група за източване на ДДС и да коментира купуване на гласове - попита от екрана на телевизия СКАТ топ-журналистката Соня Колтуклиева. Днес, в съдебна зала, ще станат ясни още подробности, свързани с действията на съпруга на дългогодишната секретарка на Ахмед Доган.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК