Вход
София
Времето в София 7 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Европейски анализ срази БСП! Агресивната кампания на Корнелия Нинова на вота за ЕП най-скъпа, но с тотален провал заради езика на омразата

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Европейски анализ срази БСП! Агресивната кампания на Корнелия Нинова на вота за ЕП най-скъпа, но с тотален провал заради езика на омразата

на 12.07.2019
91627
34
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Европейски анализ срази БСП! Агресивната кампания на Корнелия Нинова на вота за ЕП най-скъпа, но с тотален провал заради езика на омразата
Автор: ПИК
12.07.2019
34
91627

Словото на омразата присъстваше в различна степен в посланията на всички български партии в кампанията за изборите за евродепутати. Това се посочва в доклад на Европейския център за наблюдение на изборите за Европейски парламент.

Отбелязва се, че този подход не е довел до успех, както и че избирателите са останали безразлични заради отсъствието на разговор за ЕС. Вместо да спорят за бъдещето на Европа, партиите са предпочели да премерят сили с мисъл за изборите за местна власт, показват изводите.

Кампанията не е засегнала подобаващо основните въпроси от европейския дневен ред, сред които са миграцията и опазването на природата. Допълва се, че в България няма силна партия с послания срещу ЕС или статуквото.

Единствено "Воля" изразява известен евроскептицизъм, но въпреки мащабната и скъпа кампания, не успя да достигне подкрепа, за да излъчи евродепутат, сочат наблюденията. Използвани бяха остри думи срещу съперника и косвени обиди.

Агресивната кампания на БСП, най-скъпа от всички, не спечели повече места в ЕП от съперника ГЕРБ. Това показва, че активната предизборна кампания невинаги носи очакваните плодове. БСП изразяваше посланията си основно във Фейсбук, а цялостната кампания бе насочена предимно онлайн, се отбелязва в доклада.

Отчита се, че рекламата във Фейсбук е била повече, отколкото по телевизиите и с печатни средства и издания. Оценките са залегнали в един от 28-те доклада за изборите за ЕП тази година по международния изследователски проект "Платформа Европа" на университета "Рома Тре". Част от проекта е Европейският център за наблюдение на изборите за Европейски парламент. От българска страна сътрудник в проекта е Софийският университет "Св. Климент Охридски".

Сподели:
Напиши коментар »
(34)
1
Да е жива и здрава др, Нинова ! Още една година на поста Председател на БСП и ... БСП ще изчезне ! Да и благодарим .
2
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
3
KAKA - NA PARTIYATA MAMATA EVA ! AIDE , KAKO , PAK NA SPA ....
4
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно не Поединично на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
5
Тоя център за наблюдение на изборите къде спи когато в България масово се купуват гласове от ГЕРБ и тотално се фалшифицират изборите ???
6
отговор на коментар
Комуняците тотално са ти фалшифицирали акъла!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
ЖАЛКА ОТРЕПКА ЧОВЕШКА! ДРАСКАШ БЪЛВОЧИ.ЩО ЗА ИДИОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ПИШЕШ ЕДНИ И СЪЩИ ДУМИ..МРЕШ ОТ ГЛАД,НО ИМАШ КОМпютър СЕКАНХЕНД.БОКЛУК.
9
С указ на президента Йоханис беше потвърдено предложеното от соцправителството и гласувано от парламента на Румъния вдигане на т.нар. базова пенсия в съседната нам държава от над 600 лв. на над 900 лв. или с 50%. Това съобщи известният журналист Владимир Береану, позовавайки се на официална информация в Букурещ. Попитан от 19 минути дали под "базова" се разбира минимална пенсия, той отговори утвърдително. Напомняме, че у нас, след увеличението с 5,7%, тя стана 219,43 лв., а средната е 386,27 лв. Повече от половината ни пенсионери се вместват месечно в тези граници.
10
Нинова ма с 1 депутат повече от преди. Това ако е загуба вие сте лизачи
11
Како Кури , ти не си злобна лелка с кофти климакс , ти си най-красивата , умната и добрата . Нищо , че пускаш само на Крум Дончев , аз пак си те обичам . Ако не си ти как тупан като мене ще е Народен представител ?
12
Това си е чиста печалба. Не загуба..
13
Те от БСП друго немогат освен да плюят. Те винаги са:ни лук ял,ни лук мирисал. Дай им готови пари и даваш на луд картечница. В тях цари единствено омраза,и ако не сме им необходими за избори не искам да мисля какво ще ни се случи.
14
То пък комунистите от герб с езика на любовта много спечелиха. С един човек повече, заедно с други партийки е голяма победа. Затова и ни докараха до дъното и последните в ЕС.
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
17
Тук има един глупак № - 5 който твърди , че ГЕРБ купувал избори - без да има нито едно доказателство . Но този абдал знае но си трае , че от парламента единствено човек от БСП бе разследван за копуване на гласове . Казва се Манол Генов . Ясен ли съм мангал долен
18
Nai-mnogo omraza se lee ot gerb I personalno ot boiko borisov. Tozi chovek razdeli naziyata na dve.
19
И двете импексови кучки, миришат на мърша от злоба ................................................................................................................................................................................... Затова продължавам да питам, импексовата Курабия, Румен Пъпката, омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “защото са цоцаалисти“, както и Сарайската Чалма, как така крадливата кучка Йо, има три къщи за гости и то с басийни, а аз нито една. Как така Импексовата курабия, приватизира и източи милиони долари от Импексовото дружество, а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Как така Сарайската Чалма приватизира ТЕЦ Варна, а аз нямам дори един фотоволтаичен панел. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Толкова ли съм глупава, или само защото не съм цоцаалистка с шалвари, затова не можах да си вредя, или защото не съм била ДС доносничка, и не съм близала сладоледа, на ничий премиер с чалма, както Импекса и Кучката Йо!!
20
Коко БСПдираст недоклатен, двете курабии които са ни депутати, като кучката Йо и дебила Христов, не са от Импексовата ни партия, защо ги броиш, а тоя от СДС при Герб не..
21
Не "Рома тре" а "Рома ле". Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
22
Глобално изследване на ООН поставя агенция КИП на първо място по използван език на омразата, слагачество и липса на професионализъм. Честито на Баба Яга!
23
В ТАЯ СЕЛСКА ДУША ОБЛАДАВАНА ОТ БИВОЛИ, МАГАРЕТА, КОНЕ И ОКОСМЕНИ МИРИШЕЩИ НА ПОТ ШОФЬОРИ,ОХРАНИ И ВСЯКАКВА МИРИЗЛИВА СГАН ИМА МНОГО АЛЧНОСТ , ЗЛОБА И ОМРАЗА КЪМ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И МОЖЕЩИ ХОРА ОТ ГЕРБ!
24
отговор на коментар
Не гледате Румъния. Народ които изкара виновница за свело бъще на разтрел.Народ които купва F16. Народ кой не се кланя Русия. Изгони всички Руски фирми свързани с петрол.Изгади НАТО-ска база и не дрем какво ще каже Руски.
25
9) А трябва да ги намалят, защото в противен случай ше стане хубаво като в Гърция... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
26
Ритай гербаците в т@ш@ците.
27
отговор на коментар
Северния полюс,на мястото на южния!!??Справка.изказване на “журналиста“ Владимир Береану в седмичникът на Горно Коматево!!Пусната е диплянка на БКП§БСП за разпространение от 85 %центови Дебили и имбецили!!
28
ЧУМА ЗА БЪЛГАРИЯ, ПОДКРЕПЯНА ОТ ГНОСАЛИЯТ ПЛЪХ И ПРОКАЖЕНАТА КОМУНОИДНА СГАН.
29
хахаах...АГРЕСИЯТА на Корнела е без прецедент в цяла Европа и даже и света ..единствените са Мадуро и северна Корея , които не признават демокрацията и свободата на индивида ...а в Нова Гвинея има някаква демоКрация МАКАР и да е остров на пирати , за която биха завидели и БСП - ту ...Корнела превърна БСП в хунта на сепаратизъм , агресия насочена срЕщу МИРНА БЪЛГАРИЯ...Корнела е за международния наказателен СЪД в Хага за престъпления на агресия !
30
Придобивам повече от $ 12k, като изпълнявам обикновена онлайн работа от дома си само в продължението си. Аз съм студент на пълен работен ден и в изпълнение на тази отговорност за 2 часа, спечелих $ 11242 от тази работа през последния месец. Като цяло, отлична работа. Всеки може да получи тази позиция и да започне да печели, като просто следва тънкостите тук. Посетете сега.....................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
31
ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА АГРЕСИЯ ...БАНДИТИ ПЛАТЕНИ ОТ БСП ТОРМОЗЯТ МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ ПОД ВСЯКАКВА ФОРМА ...ОТ АГРЕСИВНИТЕ ШОФЬОРИ ДО МУТРИТЕ С ДЖИПОВЕТЕ ПО МОРЕТО .ЧЕРВЕН ТЕРОР ..
32
Тука пишат две откачалки - 6 и 17 които мислят че на цвеклото му се яде това което е над земята ако изобщо знаят какво е цвекло !!!
33
отговор на коментар
Езикът на омразата е пагубна. Наследниците на БКП/БСП друг език не знаят. Наглост е тези, които фалираха и разграбиха държавата (банковият фалит, пенсионният фонд, приватизацията и РМД-та, създадоха корупцията и милионерите/олигарсите от доносниците на ДС, подариха Пловдивския панаир, раздадоха си държавна земя на безценица) и т.н. да говорят за корупция. Всичко описано е доказан техен патент. Не само в Б-Я, но и в ЕС разбраха що за партия са БКП/БСП! Нали бяхте за народа, но на техен гръб и с техните пари, използвани от вас 30 г. Липсата на субсидии е равносилно да бъдеш против народният глас. ДЪРЖАВНОТО КАНЧЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ БЕШЕ ДО ТУК. ЩЕ РАБОТИТЕ ТАКА, КАКТО РАБОТЯТ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ГРАЖДАНИ. НЕ САМО ВАС, НО И ВАШИТЕ ОТРОЧЕТА СЕ ПРИСЛАМЧИХА НА НАРОДНАТА ТРАПЕЗА. Когато напъните хазната, ще имате право да разпределяте. Но вие сте свикнали ГЕРБ да я пълнят и носят отговорност, вие само да грабите. Гласувахте си закон за давност, закриващ кражбите, имотните и офшорните ви далавери, НО МИНАЛОТО ВИ ЗАСТИГНА. НАРОДЪТ ОЧАКВА МНОГО ОТГОВОРИ ЗА МИНАЛОТО ВИ !!!
34
отговор на коментар
Геш знае какво се яде на цвеклото, защото ЦВЕКЛОТО в суров вид е основната му храна!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 17934
архив

- Жена ти защо реши да стане зъболекарка? - Ами, харесва й когато мъжете я гледат със зяпнала уста и изцъклени очи.

 
няма нови новини
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
сега
1182
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ и Обединени патриоти издигат Цацаров за шеф на КПКОНПИ: Или той, или няма смисъл (ОБНОВЕНА)
x
ЗВУЦИТЕ НА КОСМОСА: Ето как слънчева буря връхлита Земята. Чуйте!
x