ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Ето кой е секретарят на Румен Радев, обслужван от шофьор от НСО преди зловещата катастрофа (СНИМКА)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Ето кой е секретарят на Румен Радев, обслужван от шофьор от НСО преди зловещата катастрофа (СНИМКА)

104405
на 13.12.2019
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Ето кой е секретарят на Румен Радев, обслужван от шофьор от НСО преди зловещата катастрофа (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Димитър Арнаудов е секретарят на президента, ползвал шофьора от НСО, който снощи блъсна дете в центъра на София, разкриват източници от "Дондуков" 2. Както първо ПИК съобщи, охранителят е оставил на адрес човека на Румен Радев, след което е връхлетял 14-годишното момче. Детето към момента е стабилизирано, но първоначално бе съобщено, че ударът е сериозен и има опасност за живота му. 

препоръчано

Все още няма официално съобщение за това защо Арнаудов е ползвал служебна кола на НСО и по каква причина изобщо администрацията на Радев харчи държавни пари по тази линия. От президентството запазват пълно мълчания по темата, а от НСО съобщиха, че шофьорът катастрофирал сам и в колата не е имало друг, също прикривайки кой е возеният. Както ПИК съобщи той е от 3-4 години в службата и не е имал сериозен опит.

Арнаудов е секретар по външна политика на Румен Радев. Завършил е Московския държавен Институт за международни отношения, специалност "Международни отношения", става ясно от официалната му биография. Започва кариерата си в Министерство на външните работи през 1986 г. като стажант-аташе, аташе и трети секретар в дирекция "Балкански страни", първи секретар в дирекция "Югоизточна Европа", съветник и пълномощен министър в дирекция "Съседни страни".

Бил е началник отдел в дирекция "Съседни страни", и.д. Директор на дирекция "Съседни страни" и Директор на дирекция „Консулски отношения“. Бил е трети и първи секретар в посолството в Атина, Гърция, съветник и временно управляващ посолството в Дъблин, Ирландия.

С указ от 29 юни 2018 г. е назначен за секретар по външна политика на Радев, но до момента не е известен публично с работата си. 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това