ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Зорница Русинова е новият социален министър!

ЧАС ПИК

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Зорница Русинова е новият социален министър!

36324
на 13.05.2016
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Зорница Русинова е новият социален министър!
Автор:   Ива Николова

Последвайте ни в Google News Showcase

Новината на ПИК от тази сутрин се потвърди - Зорница Русинова е новият социален министър.

препоръчано

Премиерът Бойко Борисов обяви пред журналисти днес в парламента името на новата шефка на социалното ведомство, която сяда на стола на подалия оставка Ивайло Калфин. До момента тя беше негов заместник.

За поста бе спряган вицепремиерът Томислав Дончев, но самият той отказал да поеме освободеното от Калфин място. А и премиерът Бойко Борисов също не искал да го хаби за министерското кресло. 

Друго спрягано име беше това на Тотю Младенов - социален министър в първия кабинет на Борисов. 

Ивайло Калфин подаде оставка в сряда, след като АБВ обяви, че се оттегля от властта и изтегля всичките си хора, които заемат позиции в управлението. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК