ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Кирил Петков шокиращо: Службите с над 10 часа записи на ППДБ. Опитват да взривят държавата чрез един емоционално нестабилен човек - Радостин Василев

ГОРЕЩО

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Кирил Петков шокиращо: Службите с над 10 часа записи на ППДБ. Опитват да взривят държавата чрез един емоционално нестабилен човек - Радостин Василев

219113
на 25.05.2023
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Кирил Петков шокиращо: Службите с над 10 часа записи на ППДБ. Опитват да взривят държавата чрез един емоционално нестабилен човек - Радостин Василев
Автор:   ПИК

Кирил Петков и ПП с извънредно изявление. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

Политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи в НС и нашите офиси по време на изпълнителен съвет, национален съвет, срещи в парламента. Записи – както на хора от ПП, така и на хора от ДБ. Това заяви Кирил Петков пред журналисти.

"Използвани са записващи устройства в нашите централи, в Народното събрание и извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и „дълбоката държава“ с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство", добави той.

Петков поясни, че над 10 часа записи са синтезирани в 4 минути, така че да могат да дадат абсолютно грешно внушение, с цел шантаж.

"Службите се опитват да взривят държавата чрез абсолютна манипулация", подчерта Петков.

"Като инструмент за това е използван емоционално нестабилен политик – Радостин Василев, който се разследва от Гешев. Първо, той поиска и нашата група подкрепи неговият имунитет да бъде свален, задържан и запазен – който е ядосан, че не беше предложен за министър на спорта в новия кабинет“, заяви още Кирил Петков.

"Най-вероятно има служби, не знаем дали са от МВР или ДАНС, които са използвали един човек, който има повдигнато обвинение, емоционално нестабилен, за да направят в утрешния ден "взрив", който няма да се случи", заяви още той.

„Той лично се е похвалил, че за тези свои действия има подкрепата на държавни центрове на власт, които не искат създаване на правителство, похвалил се е, че има лица от тъмния сектор, които го подкрепят. Неговата нереалистична надежда е да започне свой политически проект утре, като по негови думи помогне да взриви държавата“, обясни той.

Според Петков е налице "активно мероприятие на „дълбоката държава“ – публични убийства в чужди държави, записи на политици, опити за шантаж и манипулации, опити за предизвикване на международни скандали".

"Някой иска да спре съдебната реформа и реформата в службите. Радостин Василев е само един инструмент на превзетата държава, но е дошло време за промяна", каза още Петков.

"Това, което се случва в момента е, че тази гнила система изплува на повърхността", заяви Кирил Петков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК