Вход
София
Времето в София 11 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Комисията за незаконно имущество подпука Цветанов, Цачева, Рашидов и Колева, ровят и дейността на "Артекс"

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Комисията за незаконно имущество подпука Цветанов, Цачева, Рашидов и Колева, ровят и дейността на "Артекс"

на 22.03.2019
56901
57
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Комисията за незаконно имущество подпука Цветанов, Цачева, Рашидов и Колева, ровят и дейността на "Артекс"
Автор: ПИК
22.03.2019
57
56901

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) започва проверка по медийните публикации и по сигнала на неправителствена организация за покупката на апартаменти от страна на лица по чл.6 ал. 1 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (ЗПКОНПИ) – Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева, съобщиха от комисията.

В хода на проверката ще бъдат изследвани всички данни и обстоятелства, публикувани в медиите, включително пазарните цени на визираните имоти, произхода на средствата за покупката им, както и търговия с влияние и конфликт на интереси при приемането на законодателни промени от страта на Народното събрание. Ще бъде проверена и дейността на фирмата продавач „Артекс инженеринг“ АД, както и нейното евентуално участие в обществени поръчки.

Ще бъдат анализирани всички сделки за покупко-продажба, осъществени от търговското дружество за периода 2017 – 2019 г. с оглед установяване на цените, на които обичайно са продавани имоти от фирмата, както и евентуалното установяване на други лица по чл. 6 ал. 1 от ЗПКОНПИ, които са сключили сделки с компанията. Ще бъде изискана информация от компетентните органи и за всички получени разрешения за строителство, издаден на дружеството за този период.

Ще бъдат снети обяснения от страните по всички сделки, както и от Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и Ваня Колева.

В хода на проверката ще се изследва и наличието или липсата на свързани лица в политически партии и фирма „Артекс инженеринг“ АД, както и дали търговското дружество е правило предизборни дарения.

В случай, че на Комисията бъде възложена проверка от Прокуратурата, КПКОНПИ ще извърши и допълнителни действия, с оглед указанията на държавното обвинение.

Сподели:
Напиши коментар »
(57)
1
AMERIKANSKI CHADAR IZMAMATA E IASNA
2
а стига бе, предполагам че Цецо трепери от страх... Хаха всички знаем какъв ще е резултата от това "подпукване" не се правете на честни
3
Цацоратурата да се задейства и да провери фирма „АРТЕКС“ !!!! Кой и как дава така безвъзмездно на ниска цена, ако не е облагодетелстван, явно Цъфтан Пипоня и крокодила травестит Цура рабфака са подпомогнали фирма „Артекс“ с услуга за разрешение за строеж и спиране проверка !!! Или апартанменчето е било подарък за президентското фиаско на Мамата на нацията!!!
4
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
5
Цацоратурата да се задейства и да докаже,че псаламената сграда си е жива партийна централа на ГЕПИ “ Хайдук-Груп“!!!
6
Да проверят и младежа дето купил веднага двата апартамента за произхода на паричките почти половин милион
7
ГЛЕДАЙТЕ КАК САМ ЩЕ СИ ИЗБОДА МАЛКИТЕ ЛЪЖЛИВИ ОЧИЧКИ
8
"младежа" нищо не е купил. Апартаментите си са пак на Цвъко, този го използват за бушон
9
Да бе ДА подпука дане би да цепи дърва във ''виличката'' на Магарешки във Балкана.Ами да събере Героите от Троянската война във присъствието на Убавата Ленче и да видим как Ахил Агемамнон Одисей Парис и всички останали БЯГАТ през Кавказ.Сибир и Аляска и ще се спрат чак във Амазония от ХУБОСТТА на тази крадла....погледнете я добре и сами си направете извод дали съм прав.А това означава ЧЕ НЯМА ДА ИМА ВОЙНА и Убавицата ще загубят дружно изборите......????
10
До 8 Основната партийна повеля на един бушон е да изгори в името на вожда
11
Проверката ще установи,че всичко е според закона.Обаче да плува корабче в окото на избирателя?
12
Вярвам,че всичко по тези толкова злобно коментирани сделки е законосъобразно ! Човешката завист е безгранична...
13
в медиите се появиха и имената и сделките на к.добрев,курнелия,йончева,р,овч,защо липсват
14
Tрябва ни външен асансьор на добра цена. Цветанов дали не може да направи нещо? Комисията да не го прибира още.
15
Тази комисия също е от крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИ и няма да има никакъв ефект...така че крадливите и корумпираните КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИ ще са чисти и законно са придобили апартаментите на промоция-народни цени...ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на крадливото управление на Асвалт паша и нови честни предсрочни избори и народен съд за КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕЕЕ и СУДЖУЦУТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
16
ЩЕ ГИ ИЗКАРАТ НЕВИННИ КАТО УБИЕЦА МОСКОВСКИ И ГОРАНОВ това е за да спадне напрежението и замаже очите на хората да забравят ако може той Георгиев нали затова го сложиха там вече оправда 3
17
социалистическа мафия да й бъде отнето цялото заграбено имущество и пари!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Заменям панелка 45 кв.м. Люлин 8 срещу мезонет в Докторската градина. Разликата в цените да поемат пенсионерите. Половин кисело мляко на ден с 0.2% масленост е оптималната диета за тяхното здраве. З
20
Петpoв заслужаваш да те пpoнижа с 22 caнтиметровия си x.y.й в пъпчивия гepберастки зaдниk
21
КНПИ сега подпукайте и червените милионери елена киро, курнела, рундьо,жаблянов, бойчев и т.н. в бсп партията на милионерите има много такива да докажат произхода на парите си дали съответстват с доходите им как и на какви цени са придобили палатите и земите си
22
Подпукал ги е дедовия, кой Пламен мазното, егати вица
23
Обърнете се към Кирил ,Импексовата Корнелия,Елена и останалите ,които ни ограбиха ...
24
Истината е пълна мобилизация на народа и бойкот на евроизборите и най накрая да се измете тази крадлива,корумпирана пасмина от КАЛИНКИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИ....превърнаха Българския народ в стадо овце и ще ми купуват луксозни и огромни апартаменти а бедния,болния,изчезващ се Български народ едвам оцелява от днеска за утре.....СРАМ и ПОЗОР са тези КАЛИНКИИИИИИИИИИИИ и СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИ
25
никои няма да подпука никои
26
Цецкоооо усра съъъ
27
Цецкоооо усра съъъ
28
Какво ще разследва назначена от ГЕРБ с членове предложени лично от Цветан Цветанов комисия?! Колкото Горанов разследва за апартамента казаха всичко е законно, така им узаконяват незаконните пари излизат чисти завинаги!
29
Цецу чака извинение. Всичко е Било законно, така каза. А бе Цецу и аз ИМАМ два стари апартамента как да ги заменя за един такъв луксозен А? МОЖЕ ли? Все пак нали сме равноправни граждани на България вие така ни убеждавате
31
Предлагам да изметем тая гняс от снимките горе веднъж завинаги ! Нищо добро не донесоха, а от тук нататък ще са все по-безочливи, крадливи и нагли. Идат избори - Народе ???
32
ГЕРБ , АКО ИСКА ДА БЪДЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН В ИЗКАЗВАНЕТО НА БОРИСОВ , ::: ЧЕ Е СЪЗДАДЕН ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ ::: СЛЕДВА ДА ВНЕСЕ КОРЕКЦИЯ НА ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТТА НА ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ И ЗАКОНА НА ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ ЗА ЗАБРАНА НА РАЗСЛЕДВАНЕТО ИМ. ?? СЕГА Е МОМЕНТА И ЩЕ ВИДИТЕ Б С П КОЛКО БЪРЗО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В ПАРЛАМЕНТА.
33
Тоя муньо от снимката ляво горе ли ще ги "подпуква, бе! Айде, холан, я не ставайте смешни. Нали точно тия крадливи люде са го назначили, за да им пази интересите. Пак се оляхте нещо, пик...
34
Цветанов, Цачева, Вежди все пак са платили със свои пари, а Корнелия си е взела Техноимпекс без пари, а на Еленка имотите са закупени с пари от КТБ. Разликата е огромна!
35
Цурчо не е платил и лев за апартаменто.далеч съм от мисълта ,че не е законно при цялата пастмина адвокати въртящи се около него ,чакаики да ги потупа по рамото.Дори и онези заменените 2 апартамента,купени от нашето момче,са чиста печалба за Цурчо,така се печели доверие на боса.200% печалба ,забележителен ход,за гениалния му ум
36
А бе товарищ никой не търси панелки,да не би да сравняваш на Магарицата и на Царицата а малоумник вземи оня със камъните и отидете на Бузлуджа направете нова Шипка,че оная ''гнас'' както се изразява един малко по-умен от теб настъпва към върха а да не забравите Кирчо Матросов че има дупки за покриване че отзад ситото за 100 години е изгнило и ръсите по земята И по изръсеното ви намират като партизани и то зимно време...за повече информация заповядай на Женския пазар маса №10......????
37
Дойде времето да се направи всичко възможно и законно и да се разкрие далаверата на века с приватизацията на техноимпекс от Корнелия Нинова и парите които тя заграби да се разпределят на РАБОТИЛИТЕ ЗА ТЯХНОТО СПЕЧЕЛВАНЕ.
39
Гнус ме е от мутри,милиционери и всичко свързано с ГЕРБ. Това е мафия която богатее на гърба на народа. В затвора им е мястото. Рано или късно ще си платят,но разбиха вярата,народа и държавата. Мародери !
40
Само ГЕРБ !
41
Цацарини с амнезия вече 7-ма година.Нити еди комунистически бандит не е осъден.
42
Ще им излъскат суратя и ще цъфнат невинни като малки агънца. Преди 5 години това направиха с Цветанов. Свекърва му, която е с 200 лв пенсия му дала 120000 лв да си купи шестия апартамент. Сега за шестия с асансьорите може пак да го е съжалила. ПИКАДЖИИИИ ЛЯГАЙТЕ ПОД АМБРАЗУРАТА И СПАСЯВАЙТЕ МУТРИТЕ,ВАШТАМАМА СЛУГИНСКА.
43
..." подпука"? Явно и ПИК си пусках храна за щатните помияри, да има какво да заливат с помия!
44
отговор на коментар
До УБИИЦИ,имай страх от бога когато плюеш,че и ти сигурно имаш деца.Не знаеш какво ти е приготвила съдбата. Злоба и завист само това се чете,колкото си по некадърен и неуспял толкова по злостно се нахвърляш върху другите.Никога не търсиш вина в себе си.
45
Милиончева, клепоухия и Барсалата кога
46
ЗАЩО НИЩО НЕ ПРАВЯТ ЗА ИМОТИТЕ И ДОХОДИТЕ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА? ДОКОГА ?
47
Пари ли перат, за какво са им толкоз квадрати, коне ли ще разхождат вътре или не им вървят "ония" работи с половинките им, та са измислили тоя начин. А всичко е...2 на 2, даже вече и по-плитко!
48
belene za prestapnizite.
49
сега се сетих да питам този бивш служител които е купил двата апартамента на Цветанов да не би да ги е продал на някого ама кои да ни каже
50
Резултата от разследването е вече готов...няма дори и 1% съмнение за нещо незаконно....
51
Свободна Европа съчинява фейкове! Всичко е законно!
52
Управляващите за 10 години трябваше да открият крадците и да ги осъдят! А не всеки път ,като ги хванат да крадат да си спомнят за комунизма и да го проклинат, въпреки че са били членове на БКП. Е разбира се са били обслужващ персонал-шофьори, секретарки, чистачки, пр. ,но толкова са им били възможностите и сега го доказват ежедневно! .Какво може да се очаква от неграмотници, освен да човнат нещо, но се оказаха лакоми и ненаситни! Трябва да платят сметката!
53
Смях в залата Подчинения да разследва шефа си Това го няма никъде по света ХаХаХаааааа
54
Много интересна ситуация! Ако кажеш, че това е компроматна атака преди изборите от БСП,КГБ,ДС, Путин , или който и да е друг, ще изглеждаш дебил и олигофрен! Защото това е разследване на радио "Свободна Европа", финансирано от конгреса на САЩ! Цвъки като всяка година ходи на молитвени закуски в САЩ не можа ли да разбере какво му готвят братята американци?
55
много им е малко багажа,а искат много да крадат-ама не знаят как.
56
Фирмата на Мирянови - Артекс, СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! Награда - на "Бузлуджа"! . Кое е семейството!
57
МНОГО ЕВТИНИ ПОСТАНОВКИ. НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ЦЕЦЕТО НА ВРЕМЕТО ОБЕРЕШ МАНДРА ДЕПУТАТ ,ОБЕРЕШ ДВЕ ПОСЛАНИК ........ НО АКО КАКАТА С КОНЯ СТАНЕ МИНИСТЪР ....ПАЗИ БОЖЕ.....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13840
архив

Питат един синоптик: - Прогнозите ви винаги ли уцелват какво ще е времето? - Времето - да, винаги! Само понякога се разминават в датата.

няма нови новини
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
сега
3108
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Представляващият ВСС Боян Магдалинчев: Не съм чувал за предложенията кой да оглави КПКОНПИ
x
ВАЖНО: Астролог попари мераците на 13 ноември - никакъв секс тази сряда!
x