ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Копейкин от погромите в топла връзка с британски нацисти от "Комбат 18". Активират и крайни футболни фенове срещу Борисов

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Копейкин от погромите в топла връзка с британски нацисти от "Комбат 18". Активират и крайни футболни фенове срещу Борисов

139912
на 07.02.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Копейкин от погромите в топла връзка с британски нацисти от Комбат 18. Активират и крайни футболни фенове срещу Борисов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Организаторът на днешните протести срещу правителството Костадин Костадинов, председател на партия „Възраждане“ и по-известен като Костя Копейкин, поддържа контакти с лица, свързани с нацистка терористична организация, създадена във Великобритания преди почти 30 години.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Това съобщиха за ПИК източници от родните спецслужби.

Според тях съществува риск крайните елементи да се опитат да предизвикат безредици и хаос по време на демонстрациите в подкрепа на президента Румен Радев и бившата омбудсманка Мая Манолова.

По време на протестите, с които Радев бе окуражаван да не подписва указа за назначението на Иван Гешев за главен прокурор, полицията вече арестува лица, манифестиращи с хитлеристки символи. Така тогава бяха предотвратени подготвяните от българските нацисти улични изстъпления и безредици под прозорците на президента.

Засечената „точка за контакт“ на Костя Копейкин с британските шпиц команди е лицето Т. Д. (пълните му имена се пазят в редакцията на ПИК), националист и музеен работник от Варна.

Същият публикува на профила си във фейсбук снимки от участието си в мероприятия на Копейкин, а родните служби са установили негови връзки с Комбат 18 – британска нацистка формация с клонове в много страни от Европа.

Британските хитлеристи изповядват идеите на насилствения терор и на крайните действия срещу имигранти, членове на етнически малцинства и ляво ориентирани фракции. Числовата комбинация 18 се използва широко от неонацистките банди по света, защото символизира първите букви в имената на Адолф Хитлер – AH (на аглийски език). 1 представя първата буква в английската азбука – А, докато числото 8 е за H – осмата буква в азбуката.

У нас членовете на Комбат 18 са отцепници от друг клон в страната на международна нацистка мрежа - „Кръв и чест“. Всички тези неонацистки формирования се свързват и с крайните фенски фракции на големите футболни клубове в градове като София, Пловдив и Стара Загора.

В момента около стотина крайни привърженици на Копейкин протестират пред Народното събрание с искане за оставка на правителството.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК