ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Лекарите от "Пирогов" развяха белия флаг пред Кацаров - сплашените медици дават заден за протест пред Радев

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Лекарите от "Пирогов" развяха белия флаг пред Кацаров - сплашените медици дават заден за протест пред Радев

140553
на 22.07.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Лекарите от Пирогов развяха белия флаг пред Кацаров - сплашените медици дават заден за протест пред Радев
Автор:   ПИК

Лекарите от "Пирогов" развяха белия флаг пред служебния министър на Румен Радев - Стойчо Кацаров, който ги обвини, че точат здравната каса и си съчини, че не е лекуван там. Въпреки, че дни наред протестираха срещу него и го нарекоха лъжец, изваждайки документи с подписа му, които доказват, че ги клевети и набеждава, сега те дават заден за общ протест пред президентството довечера. Това обявление бе пуснато преди малко от новото ръководство на болницата, което бе назначено от хората на Радев и по-конкретно Поромански, за който ПИК разкри как си е писал заплати от близо 30 бона месечно.

препоръчано

Явно обаче под неговия контрол медиците от най-голямата болница са се стреснали, че ще изгубят и собствените си места и са взели най-лесното решение - да предадат правдата, за която протестираха, уж защото се били разбрали вчера на среща с министъра. Какво ПИК писа още тогава обаче това не е вярно, тъй като Кацаров не е изпълнил нито едно от двете им искания- връщане на проф. Асен Балтов на директорския пост и оставка на здравния министър заради лъжите му. 

Вероятно предателството на сплашените медици е и причината проф. Балтов да се почувства толкова зле вчера и да получи тежка хипертонична криза, коментира малкото лекари в "Пирогов", които не са се снишили от натиска на служебния кабинет и назначеният от него нов директор. "Проф. Балтов лежи при нас и едва го стабилизирахме, а през това време те му забиват нож в гърба и предават всичко, за което заедно се борихме толкова години и за нула време вдигнахме болницата на крака и я модернизирахме", коментира лекари, които се надяват все пак довечера пред президентството да има освен граждани, и смели медици. 

По думите им основна роля в предателството са изиграли от БЛС и синдикатите, които както винаги следват конюнктурата и се кланят на всяка власт. 

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това