ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Лена и Миро канят на "брънч"! Веднага след парапета те ще обяснят, че ИМА КАК да...

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Лена и Миро канят на "брънч"! Веднага след парапета те ще обяснят, че ИМА КАК да...

112293
на 26.03.2023
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Лена и Миро канят на брънч! Веднага след парапета те ще обяснят, че ИМА КАК да...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Задава се най-готиното събитие в предизборната кампания.

препоръчано

Лена и Миро ни канят на "брънч" в Благоевград във вторник, в 11 часа.

Според речника на бг жаргоните “брънч” е предиобедната закуска на гейовете, но ние не вярваме.

Там, на брънча преди лънча, Лена и Миро ще ни убедят, че "има как".

Че има как Лена да се куролира с Киро в 8,30 сутринта в airbnb-то, а после да пофилософства за бъднините на отечеството с официалния си романтичен партньор на "брънч". Много е харвардско.

Че има как първият работен ден на един рогоносец да е като председател на Народното събрание, само и само да си мълчи за парапета.

Че има как една секретарица да се издигне до премиер в сянка и консултант на държавната банка, ако минава през правилния креват.

Че има как секретарицата да издава държавни тайни за "Турски поток" на медиен сайт, но от това да не произтекат никакви законови последствия.

Че има как секретарицата да изнудва шефа на "Булгаргаз" да не купува азерски газ и от това пак да не произтекат никакви законови последствия.

Че има КАК, но има и CUCK и че Миро ги разбира тия работи.

Че има как цялата тази перверзия да бъде опакована като "бунт на младите", "битка за независимостта на жената и правото й да се реализира в обществото".

Заповядайте на този брънч, много ще е хардкор, много ще е "гръндж", ще сервират само "крънч", а за разнообразие татко Петко може и да пораздаде някой "пънч", тоест да строши тиквата на лошите журналя...

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК