ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Малката Бирма се предал в Дубай, властите у нас очакват връщането му

Крими

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Малката Бирма се предал в Дубай, властите у нас очакват връщането му

37457
на 14.09.2019
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Малката Бирма се предал в Дубай, властите у нас очакват връщането му
Автор:   ПИК

Георги Станоев известен като Малката Бирма, се е предал сам на властите в Дубай, където се е укривал няколко месеца. Властите у нас пък очакват новини от колегите си там, за да уточнят прибирането на издирвания, научи ПИК от отлично осведомени по случая.

препоръчано

Според тях за момента единствената информация е, че Станоев се е предал в Дубай, но все още не е ясно кога и как ще бъде върнат в България.  

Точно преди година Станоев бе обявен за издирване и обвинен задочно заради канала за цигари, разбит в Пловдивско. След акцията, при която през август бяха ударени цигарени заводи в Дупница, Горна Оряховица и Тутракан, както и цехове в Калугерово и Варна, има 9 души с обвинения.

Любимецът на фолк певиците - Малката Бирма се покри веднага след удара на цигарената мафия и оттогава е в неизвестност. Месец по-късно той бе обявен за издирване чрез Интерпол, но следите му се загубиха.

Властите у нас всеки момент очакват потвърждение за ареста на Станоев, както и да се уточнят детайлите около неговото прибиране.  

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това