ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Мощна спецакция в Балчик срещу битовата престъпност

Крими

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Мощна спецакция в Балчик срещу битовата престъпност

23500
на 19.02.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Мощна спецакция в Балчик срещу битовата престъпност
Автор:   ПИК

Масирана специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич се провежда в момента на територията на община Балчик. Тя е по линия на противодействието на битовата престъпност след разпореждането на главния прокурор, както и за установяването на лица, срещу които се водят по повече от две досъдебни производства.

препоръчано

Рано тази сутрин са били изградени четири контролно-пропускателни пункта от полицейски екипи на ОД на МВР в Добрич на входовете и изходите на кварталите „Левски“ и „Балик“ в Балчик. Специализираната полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в Добрич ще продължи до късно тази нощ.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това