ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Напрежението в ДПС се засилва - Пеевски привика ключови фигури на партията в "Маринела", снажни охранители и жандармерия ги пазят (СНИМКИ)

ТЕМА

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Напрежението в ДПС се засилва - Пеевски привика ключови фигури на партията в "Маринела", снажни охранители и жандармерия ги пазят (СНИМКИ)

461755
на 08.07.2024
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Напрежението в ДПС се засилва - Пеевски привика ключови фигури на партията в Маринела, снажни охранители и жандармерия ги пазят (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ключови фигури за Движението и права и свободи са на среща в този час с Делян Пеевски, единия от двамата председатели на партията. Това научи ПИК от свои източници в Движението.

препоръчано

На срещата присъстват областни ръководители на ДПС, както и други фактори, които застават зад Пеевски в конфликта му с почетния председател Ахмед Доган.

Разговорите се състоят в в луксозния столичен хотел "Маринела". 

Пред една от конферентните зали на хотела са разположени няколко снажни охранители, а преди минути към тях се присъединиха и екипи на жандармерията, видя екип на ПИК на място.

Мерките за сигурност в района са засилени.

Срещата през уикенда на Ахмед Доган с част от депутатите на ДПС и днешната сбирка, организирана от Пеевски, са знак за все по-силното разцепление в партията.

Предстои да стане ясно какви решения ще вземат Делян Пеевски и доверените му хора в Движението.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК