ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Огромна тапа на магистрала "Хемус" заради две катастрофи (СНИМКИ)

Акценти

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Огромна тапа на магистрала "Хемус" заради две катастрофи (СНИМКИ)

41093
на 30.04.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Огромна тапа на магистрала Хемус заради две катастрофи (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Голяма тапа се е образувала на магистрала "Хемус" в посока Варна, предава репортер на ПИК на място. Задръстването започва още от първия километър на магистралата след излизане от София.

препоръчано

Причината за тежкия трафик са две катастрофи, които са се случили в ранния следобед днес. Първата е на 3 км на магистралата, а там тапата забавя шофьорите около 10 минути.

При втория инцидент джип се е движил в аварийната лента, засякъл е 4 коли и е избягал. Едно дете е с травма на лицето, автомобилите са с материални щети.

Тежки катастрофи по пътищата за момента няма, съобщиха пътни полицаи. За да се улесни движението, всички ремонти са преустановени, освен този край Стара Загора.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК