ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ПАНИКА СРЕД ЕЛИТА - завръща ли се утре Васил Божков? Твърди се за договорка със Сарафов и...

Епицентър

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ПАНИКА СРЕД ЕЛИТА - завръща ли се утре Васил Божков? Твърди се за договорка със Сарафов и...

218317
на 24.08.2023
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ПАНИКА СРЕД ЕЛИТА - завръща ли се утре Васил Божков? Твърди се за договорка със Сарафов и...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Истерията сред елита достигна връхната си точка покрай упорития слух, че Васил Божков се прибира, утре, петък, в София.

препоръчано

Новината бе тиражирана от няколко анонимни сайтове, но се разпространява активно и сред политически и бизнес среди. Твърди се, че първоизточник е...временният главен прокурор Борислав Сарафов.

Божков щял да кацне в столицата с частния си самолет от Дубай и да бъде задържан на летището за 72 часа. След това имало "сделка" съдът да го пусне с парична гаранция.

Засечка на ПИК сред близки до обвиняемия бизнесмен в София не потвърди подобен сценарий, така че най-вероятно става дума за пореден фейк.

Божков трябваше да се върне в България още в началото на юни. Имаше дори разпратена уведомление до ГКПП "Кулата", че ще премине оттам с автомобил от Гърция. Това обаче не се случи.

Слуховете за Божков се вписват органично в настъпилата паника покрай екзекуцията на Алексей Петров, както и покрай неяснотите около участта на бившия следовател Пепи Еврото.

Евентуално завръщане на Божков ще изправи на нокти поне две мощни бизнес структури у нас, разкриват източници на ПИК от специалните служби. То би било свързано и с убийството на Петров.

В същото време това би означавало, че той се е договорил с някогашните си врагове, които организираха преследването му и срещу които той даде показания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК