ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Премиерът Борисов лети за заседание на ХСС в Бундестага

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Премиерът Борисов лети за заседание на ХСС в Бундестага

21061
на 27.08.2019
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Премиерът Борисов лети за заседание на ХСС в Бундестага
Автор:   ПИК

Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на посещение във Федерална Република Германия на 3 септември. Това съобщиха от Правителствената информационна служба.

Българският премиер ще бъде почетен гост на програмното заседание на Групата на Християн-социалния Съюз /ХСС/ в Бундестага, което ще се проведе в Берлин. Министър-председателят Борисов е поканен от председателя на Групата на ХСС Александер Добриндт като почетен гост-говорител.

Темите, които ще бъдат обсъдени на заседанието в Берлин, са отношенията между България и Бавария, между България и Федерална Република Германия, както и въпроси, свързани с общите европейски политики и новия състав на европейските институции.

Почетни гости на програмното заседание на Групата на ХСС досега са били канцлерът на Германия Ангела Меркел, бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън, както и министър-председателите на Република Ирландия Лео Варадкар и на Унгария Виктор Орбан.

препоръчано

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Защо през лятото ни се прави повече секс Защо през лятото ни се прави повече секс
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев разкри пред ПИК TV: Радостин Василев си е договорил избираемо място с ПП и това му е компенсацията за разцепването на ИТН (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев разкри пред ПИК TV: Радостин Василев си е договорил избираемо място с ПП и това му е компенсацията за разцепването на ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това