ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Премиерът Борисов с важна новина за шофьорите в София (СНИМКИ)

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Премиерът Борисов с важна новина за шофьорите в София (СНИМКИ)

66094
на 05.12.2020
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Премиерът Борисов с важна новина за шофьорите в София (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи важна новина за шофьорите в столицата. В профила си в социалната мрежа Фейсбук премиерът информира, че от утре се пуска движението по Софийския околовръстен път между Младост и Горубляне.

препоръчано

Ето какво още написа Борисов:

За улеснение на трафика през зимата, утре пускаме движението по ремонтирания близо 2-километров участък на Софийския околовръстен път между Младост и Горубляне. Ще има временна организация, временна пътна маркировка и през следващата година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов пласт и изпълнението на всички довършителни работи.

Отсечката е част от реконструкцията на 6 км между ж. к. „Младост“ и АМ „Тракия“. Изгражда се 6-лентов път със средна разделителна ивица, разделителни ивици между локалите и директното трасе, 2 локални платна и тротоари. Преди един месец пуснахме още 2,5 км от Южната дъга от връзката с магистрала „Тракия“ до п.в. „Герман“.ю

Ремонтът на Околовръстното е наш ангажимент към всички столичани и гости на София. Ние ще го изпълним, както изпълнихме обещанието да направим Южната дъга, Северната скоростна тангента, Западната дъга и метрото. Модерната пътна инфраструктура е не само удобство, но и допълнително спокойствие за всички участници в движението.

Сподели:
Бомба x
ПАЛАВНИЦИ: Трите типа секс, които мъжете никога няма да откажат ПАЛАВНИЦИ: Трите типа секс, които мъжете никога няма да откажат
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това