ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Станишеви се завръщат, за да пометат Киро, Лена и Крум Зарков. Очертава се екшън с Радев

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Станишеви се завръщат, за да пометат Киро, Лена и Крум Зарков. Очертава се екшън с Радев

733923
на 17.09.2022
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Станишеви се завръщат, за да пометат Киро, Лена и Крум Зарков. Очертава се екшън с Радев
Автор:   Данка Радева

Станишев нямало да се кандидатира пак за президент на ПЕС, егаси кефа.

препоръчано

Един джендър по-малко в брюкселската джендърия. Остана сал клет Радан да представлява отечеството.

Лапачката за червения принц и вярната Моника не свършва обаче, вервайте. Тия се уредиха за поколения напред с лизане на правилните з…..и, а сега ще инвестират „спестеното“.

В политически проекти и медии.

Моника вече си купи dir.bg, сега сигурно още ще се разгърне. Ще ползва журналистиката, за да върне Станишев като шеф на БСП, примерно. На този терен се очертава сблъсък с фаворита на президента Крум Зарков, и той наследник на кървав комунистически клан.

Изобщо „вляво“ предстои кютек между „леви“.

(Голямата мечта на Станишеви все пак била Станишко да се "пусне" за президент след четири години. И тук ни чака драма...) 

Ние винаги сме залагали на Моника, няма равна, истинско "про". Деса Радева, Ленчето Парапета, Линда-Минда…могат да й гледат само номера на фланелката. Това е първата и единствена дотук министър-председателка на България: в периода 2007-2009 (когато изхвърли Йончевица от кревата на Станишко), и после при Орешарски, където бе реалният премиер в тандем с Делян Пеевски.

Фактът, че семейство Станишеви напуска официално Брюксел, означава, че се завръщат в голямата игра в София. Към модерната перверзия ще притурим и щипка класика, щото Станишеви хем са майстори на розовия суингинг в политиката, хем са чугунени болшевики, хем виртуозно се връткат в посока на неолибералния тренд, хем са достатъчно опитни и безскрупулни да пометат по пътя си разни аматьорчета в жанра като харвардите…

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО) ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК