ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ТЕЖКИ ВЪПРОСИ към Диана Димитрова. Какви са връзките й с "Продължаваме промяната". Тормозела ли е дъщерята на Юлиан Вергов

АВТОРСКИ НОВИНИ

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ТЕЖКИ ВЪПРОСИ към Диана Димитрова. Какви са връзките й с "Продължаваме промяната". Тормозела ли е дъщерята на Юлиан Вергов

459729
на 08.12.2022
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ТЕЖКИ ВЪПРОСИ към Диана Димитрова. Какви са връзките й с Продължаваме промяната. Тормозела ли е дъщерята на Юлиан Вергов
Автор:   Данка Радева

Последвайте ни в Google News Showcase

Този бяс трябва да бъде укротен, тази лудост трябва да спре, иначе ще помита нови и нови жертви.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

От седмица държавата живее в средновековния режим "Лов на вещици", по знаменитата пиеса на Артър Милър. Една актриса обикаля ежедневно телевизионните студиа и сипе недоказани клевети по адрес на уважавани творци, нейни колеги.

Прави го мръснишки, с намеци, с полуистини, без засега да посочва имена.

Това вече отпуши добре режисирана "женска солидарност", непрекъснато се появяват нови "бити", които изживяват внезапен катарзис - като кофти имитация на тренда в Холивуд.

Онзи ден Диана Димитрова помете и друга жертва в неукротимия си плам да възпроизведе фашизоидното Me Too на българска почва. Клетницата, видите ли била "тормозена" още като студентка в НАТФИЗ, от тогавашния ректор "агент Василев".

Диана не казва името на човека, а ползва публично известния факт, че режисьорът проф. Здравко Митков, бивш ректор на НАТФИЗ, е имал принадлежност към някогашната ДС с този агентурен псевдоним.

Няма доказателства, само внушения и интриги.

След като е така, си позволяваме да зададем няколко въпроса към типологичното острие на неолибералната Инквизиция. И го призоваваме да се подложи на детектор на лъжата или на тест за психическа стабилност.

1. Вярно ли е, че е опитала да разбие семейството на Юлиан Вергов и е "сваляла" малолетната му дъщеря, скланяйки я към блудствени действия?

2. Вярно ли е, че докато е тормозела психически Вергов, е влязла в интимни контакти с един от режисьорите на "Откраднат живот"?

3. Как ще коментира факта, че е рекламно лице на фондация "Emprove", зад която наднича Move.bg на милионершата Саша Безуханова, видна представителка на соросоидните кръгове в българското общество, близка приятелка и съратничка на Иво Прокопиев, Кирил Петков и "Продължаваме промяната"?

4. Медийната "клада", на която е обрекла известни творци, част ли е от добре финансирана кампания на кръгове около Сорос, "Капитал" и "Продължаваме промяната"?

5. Снимките от "побоя", които мелодраматично пробутва с петгодишна давност, не са ли част от рекламната кампания на нейните спонсори, тъй като макиажът е лесно различим?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК