ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Три ченгета от ДС в листата на БСП

Политика

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Три ченгета от ДС в листата на БСП

55609
на 14.05.2019
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Три ченгета от ДС в листата на БСП
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

 Комисията по досиета разкри имената на агентите и сътрудници на ДС в листите за евроизборите. Проверени са 115 лица. Сто деветдесет и шест лица не подлежат на проверка по силата на чл. 26, ал. 4 от Закона. Цели трима се оказват ченгетата в листата на БСП.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Първият е Велизар Енчев, който е щатен служител на ДС. Енчев е прочут с това, че е донасял на спецслужбите дори за съпругата си. 

Вторият в списъка е Емил Ценов Георгиев - агент Станислав, и третият е Румен Гечев - секретен сътрудник Економов. 

Листата на БСП е изпъстрена и с компрометирани лица. Водач е Елена Йончева, която е с отнет имунитет и обвиняема за пране на пари през офшорка от фалиралата КТБ. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО) Васил Тончев с ТОП прогноза пред ПИК TV: Борисов бие на вота - вариантите за мнозинство са два и той вече ги е набелязал. Но вървим към нова спирала от избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК