ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Любен Дилов-син с култов коментар за правителството на Кирил Петков: "А отборът на България" прилича на отбор "Ужас" от село Мърчаево (ВИДЕО)

Епицентър

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Любен Дилов-син с култов коментар за правителството на Кирил Петков: "А отборът на България" прилича на отбор "Ужас" от село Мърчаево (ВИДЕО)

109317
на 13.12.2021
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Любен Дилов-син с култов коментар за правителството на Кирил Петков: А отборът на България прилича на отбор Ужас от село Мърчаево (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Когато представяхте намеренията си, използвахте неведнъж футболна реторика - например, че това е "А отборът на България". В момента той по-скоро прилича на отбор "Ужас" от село Мърчаево или "Крила на съветите" от село Бяла река. Това коментира от парламентарната трибуна направи депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син по време на дискусията преди гласуването на бъдещото правителство на България.

препоръчано

"Във вашия "А отбор" ще има министър по ефективното управление - очевидно имате някаква идея, а тя за момента все едно остава скрита. Имате и вицепремиер по климатичната политика - това е все едно отбор "Крила на съветите" да си назначи треньор за световното по футбол. Може би трябваше да има нещо по-общо - вицепремиер за вселенското

Депутатът каза още, че Корнелия Нинова ще бъде натоварена с "много тежка отговорност" - да бъде съдник и контрольор сама на себе си, с което, по думите му, БСП не се е справяла особено умело през годините.

 
Той предупреди кандидата за министър-председател, че скоро ще се убеди, че последните 7 месеца не са били добро време за България и ще трябва да се справи с настоящата ситуация.

"Ние ще се опитваме да не пречим, когато можем, ще се опитваме да помагаме, но съвсем скоро ще разберете, че този начин на сглобяване на кабинет може би не беше най-добрият", каза депутатът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК