Вход
София
Времето в София 18 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Социоложката Румяна Коларова с ексклузивни разкрития за ролята на Деси Радева на "Дондуков" 2, войните на президента и гафовете с КСНС (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Социоложката Румяна Коларова с ексклузивни разкрития за ролята на Деси Радева на "Дондуков" 2, войните на президента и гафовете с КСНС (ОБНОВЕНА)

на 10.10.2017
12736
22
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Социоложката Румяна Коларова с ексклузивни разкрития за ролята на Деси Радева на "Дондуков" 2, войните на президента и гафовете с КСНС (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
10.10.2017
22
12736

Съветничката на президента Росен Плевнелиев и социолог Румяна Коларова разкрива правомощията на държавния глава по свикването и решенията на КСНС, за войната между институиците, за ролята на съпругата на "Донуков" 2, за допуска до класифицирана информация на съветниците и шефа на кабинета на президента, за нападките срещу президентството и реакциите му.

 Политическата ситуация уляга. Но точно за това събрание на КСНС има няколко озадачаващи моменти. Първото е определяне на дата много преди да се проведе КСНС. Определянето на датата е много важен въпрос. Много пъти ни се е случвало да променяме дата, защото ключов министър не може да дойде. Не съответства на природата тази представа, че всеки изоставя всичко и идва там. КСНС има консултативна роля, а има гласувания в Европа, които са изключително важни за страната, коментира Коларова. Тя посъветва администрацията да проявява много по-голяма гъвкавост. Те имат представата, че има военен ред и президентът е върховен главнокомандващ, но те трябва да бъдат гъвкави, посочи социологът. 

Има партии, които използват КСНС, за да стават видими - това го правиха "Атака", сега го прави Марешки. Администрацията на президента трябва да направи анализ и разбор какво ще се случи. Ако ще има декларация на КСНС тя се подготвя предварително и предварително се съгласува. Принципно се прави обща декларация. Не ми се вярва тези хора, които си тръгнаха от КСНС преди дни, да са дошли и да са казали внезапно, че си тръгват след два часа. Би трябвало така да се планира времетраенето на събранието, че да се постигне съгласие. Не е сериозно твърдението, че Цветанов и Карадайъ са можели да пратят заместници - темата изисква именно тяхното присъствие, посочи Коларова. 

Има президенти с по-големи правомощия, като американския, например. Той има законодателна инициатива. Френският президент също има по-големи правомощия, докато тук, на нашия президент му е дадена роля, след като е приключил законодателният процес, да наложи вето. Той какво очаква тогава? Това са странни елементи, които се коментират. Ситуацията с кворума не е драма, Радев им даде време, смята гостенката в студиото на ПИК TV.

Според социоложката е нормално президентът да е назначил състудентите си в администрацията, тъй като президентската институция е еднолична и всички останали са нули, които нямат право на изяви. Те дори не са държавни служители и аз не виждам проблем, коментира Румяна Коларова.

По отношение на казуса с "Грипен" тя посочи, че по-удачно е правителството да изчака за изтребителите. Особено това правителство, в което президентът много влияеше и те се оплакваха, че той ги привиква и им влияе. Когато шефът на ГЩ подаде оставка, президентът Плевнелиев каза: Няма да назначаваме и Борисов каза същото, за да се остави президентът да назначи човека, с който ще работи. Аз бих отговорила, ако ме питат, че няма да спечелят нищо, ако форсират, а само ще загубят, каза социоложката. 

На въпрос за съпругата на президента Росен Плевнелиев, която отказа да застане до него, Коларова отговори, че и с това са се занимавали. 

На въпрос допустимо ли е обединителят на нацията да каже на ГЕРБ7 Щом искате битка, ще я получите, тя коментира, че става дума за гаф и въпрос на характер. Но доста от хората, които са гласували за него, одобряват именно тази черта от характера му. Когато говорим дали печели или губи, едва ли логиката е универсално работеща. Има казуси, по които мнозинството от хората мислят по друг начин, каза Румяна Коларова. 

Съветничката на Плевнелиев се удиви, че президентът няма съветник по вътрешна политика. Тя посочи, че съветниците трябва да имат допуск до класифицирана информация. Една от работите, които началникът на кабинета върши, е да чете грами, защото нито един президент не може да чете цялата информация, която идва от МВнР. Началникът на кабинета трябва да координира всичките ресори, смята социологът. 

Но всяка една администрация на президента се структурира по различен начин, каза тя. И допълни, че началникът на кабинета натрупва много информация и има поглед върху цялостната дейност на държавния глава. Но в случая главният секретар има тази функция, смята гостенката в студиото. Когато обаче имате човек, който няма политически опит е доста под въпрос как се структурира тази администрация, допълни тя. 

Румен Радев и Корнелия черпят за оставката на Антон Тодоров

Румен Радев и Корнелия черпят за оставката на Антон Тодоров

Антон Тодоров подаде оставка. Кофти послание към твърдия...

на 09.10.2017

След два месеца ще видим какъв е ефектът от КСНС, дали има спад на доверието. За изминалия период се видя, че Румен Радев стои стабилно, въпреки че рейтингът му върви надолу. Това, за което вие мислите, че губи, може да се окаже, че печели. Нека се види реално, на база емпирични доказателства, коментира още съветничката на Плевнелиев. 

От моя гледна точка не е работа на президента да влиза в спор с депутатите, не защото те са по-низши, а защото парламентарният език е език на партийното противопоставяне, на партийните аргументи. Когато президентът влезе в диалог, той слиза на ниво, което по Конституция няма. Не е работа на държавния глава това - той трябва да мисли надпартийно. Той не е политически кастрат и може да има политически позиции, но аргументите му не могат да бъдат на нивото на междупартийните дразги, които наблюдаваме в парламента. Нашият парламент говори хашлашки език. Това може да е привлекателно, но президентът трябва да се опитва да бъде на друго ниво, смята социологът. 

На въпрос защо Плевнелиев се отказа от втори мандат Коларова посочи, че той е взел това решение след голямата трагедия със смъртта на детето му. Голям период от време това решение беше дообмисляно, то бе обсъждано и в ГЕРБ, защото кандидатурата му бе опция, посочи тя. 

Запитана дали ГЕРБ и Патриотите ще изкарат съвместно мандата,Коларова посочи, че съществуват всякакви сценарии. Чух даже и че някакви хора се канят два месеца преди европредседателството да управляват, каза социоложката. Тя посочи, че Борисов трябва да се съобрази с волята на ПГ за Делян Добрев, защото, ако му бяха приели оставката, то нямаше как и Томислав Дончев нямаше как да не я подаде. Моментът е деликатен. Атаките, които БСП организира срещу правителството и парламентарното мнозинство не са никак безобидни и това не е нещо, което ГЕРБ трябва да пренебрегва. Те имат силна опозиция в парламента. Не знам дали са се отпуснали, но, ако си мислят, че нямат опозиция.....БСП са с осемдесет и няколко депутати, те имат много голям ресурс и този президент също е техен, каза Коларова.

По скандала с Антон Тодоров тя изтъкна, че при него ситуацията е по-различна. Докато Делян Добрев има партийна кариера, той е ГЕРБ и е в тясното обкръжение на Бойко Борисов. В кабинета Борисов-2 тоя беше човекът, който прокара всички решения, свързани с либерализацията на енергийния пазар. Той има зад гърба си политически багаж, който му дава тежест. Не става да се освободиш ей така от него. А Антон Тодоров е от тези ястреби, които вярно, имат символична, голяма роля, но са много спорни и те правят партията уязвима. Тук големият въпрос е моментът, в който ефектът се превръща в дефект. Тодоров е много ефективен на парламентарната трибуна, поведението му е стабилно, отстоява си тезата и става все по-впечатляващ. Но в политиката понякога ефектните хора много бързо дават фира, защото силата на политика е да бъде и гъвкав, и адаптивен, смята съветничката на Плевнелиев.  

Според нея Тодоров ще продължи да говори, но за Комисията по досиетата не е бил подходящ. За тази Комисия е важна историческата памет, тя е с образователна функция. Когато говорим за травматични периоди какъвто е нацизмът в Германия, единственият начин да се преодолее, е да се изучава. Изблиците в Германия са именно за това, че не се изучава. Тодоров борави с документи, но дори и работата с документи е деликатна - ти трябва да можеш да извадиш и едните, и другите. Не е само въпрос на архиви, каза Румяна Коларова. 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(22)
1
А КАКВО КАЗА ИДИЛ И БАГДАДИ АЛ БАГДАДИ ПО ВЪПРОСА
2
Нормално ли е да имаме прецедент, като Гумен Грипена, който е назначил пиарката си, на две държавни заплати за пиарка във ВВС, за да я плющи без пари. Нормално ли е също, пъпчивата тиква фърчилото Гумен Грипена, да напълни прецеденството с червени калинки, само защото му са съученици или роднини!............................................................................................................................................................ Нормално лие двамата баджанака на Сланинова мъжа и и Р. Овч. на хранилка във Лукойл, и затова ли ни са най скъпи горивата. Имали това връзка с Мавъра, който пък продаде завода на руснаците, и даде на Сланинова да открадне, две външно търговски дружества за милиони!! ................................................................................................................................................................ Ако един жур/налист, поне един, зададе поне един от тези въпроси, за които пита и знае цяла България, тогава може да кажа, че има свобода на словото и демокрацията е победила. Но си мисля, че сме много далече от тоя ден, и не се чудете тогава, защо ГЕРБ така жестоко би в неделя, по всички фронтове, на частичните избори, червената БСПдирастия водена от лъжливите червени курабии Мамата и Сланинова..
3
Борисов е свършен, приключен, отсвирен или както искайте го разбирайте !!!!!! Това му казаха на Радев в САЩ където бе на посещение!!!! Борисов е запознат, но нищо не може да направи и затова се получава тази война!!!! Помислете сами, за какво друго може да има такава война? Всички ресурси, парични, властови, медийни и каквито се сетите в тази държава са в ръцете на Борисов и приятеля му Пеевски! Президента какво има? Почти нищо, освен една мъглива политическа превилегия. Неговото държане, след посещението в САЩ се промени, което е факт. Борисов е разбрал много добре, но е наясно, че нищо неможе да направи за да промени американското решение, дори и с напъните на досегашните си американски благодетели и даже фигурата на Сорос с когото имат топли връзки покрай Цветелина!
4
да повярваш на тези "новини" и на тези "автори"
5
Докато Генерала ни вади от калта, БСПдирастията ни бута в обратна посока, само и само да се докопа до властта за да краде. Но това няма как да се случи, защото видяхме как ГЕРБ, разгроми крадливата партия на Сланинова, на частичните избори в неделя!!!
6
в зашита на негово тъпоумие Тиквата.П.е.да.йло Кра.тунов от Близ и Близалко Близалков от ПИК жалки сте!
7
Този е съветничката на Плевню бе ПИК
8
Знам си ас, каде сфеденията ви от Президентството идват от жената на равина, лудата Арабаджиева. Как се е събрала с мръстника акад. Андон Тончев, с който са на диаметрално противоположни позиции, само ген. Бригадир Аспарухов и Комисията-с-дългото-име могат да осветлят. Тази жена не е с лош характер, но идейте и са извъртени като на секи тсифутин. Защо не я питате за Асан Генов, за фондациите, за грузинския сценарий? М????? Пекуния нон олет, а? Ама ако е зелена хартия, ароматът амонячен устава! И да не ви видя после от Рендакцията с лилави перуки на грей-пърадо? М??? Все по-трудно ми е да се накарам да ви четем. Че почнем да гледам Алфа и Скат и на Магарещки телевизията като си я направи, накрая. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
9
Четох, четох и не видях и ред за Деси Радева, ама иначе я има в заглавието...Еййй направо ви побърква тази жена, браво на нея ☺
10
Нормално ли е на Тиквата любовника да е кмет на Симитли???
11
Тези некадърници са превърнали президентството в кочина. Цари пълна анархия и никакви управленски умения. Вмирисано от корупция минало и само гафове днес ,без политически опит.....Изпразниха от институционалност и длъжността Президенти и Президентството като институция. Хората ходят да се учат в училище по политически науки , а то с парашута - и хоп в блатото! Човек да го е срам, че живее в такава държава с такъв президент!
12
Нинова каза какво са и предложили ГЕРБ - постове в Народното събрание и Министерски съвет, т е да крадат и да делят.... За това бягат от консултативен съвет като дявол от тамян.
13
Новина е, че Бойко Борисов ще става главен художествен ръководител на Сатиричния театър. Няма майтап. На конкурса заявил пред журито, че за него и трупата борбата с корупцията ще е приоритет. Някои членове на комисията още се смеят, а двама са откарани в "Пирогов" да им преливат... Щели да си получат заповедта за уволнение когато ги изпишат... Борисов наистина е казал това за корупцията в понеделник. Милият народен борец. Крали Марко Антикорупционерски... Смешно ли ви е? Истинската новина обаче е друга: България е най-бедната страна на Балканите. Това сочат последните статистики. След нас по заплати е само Албания, но ако се вземе предвид покупателната способност и тя ни изпреварва. Само че и това май не е ново, защото си го знаем отдавна. По-интересно е, че информация излиза едновременно с твърденията на Борисов, финансовия му министър Владислав Горанов и шефката на Комисията по бюджет и финанси в НС Менда Стоянова, че икономиката ни ще достигне ръст през декември 4%. Това означавало висок жизнен стандарт. Дали международните агенции лъжат или нашите политици ни манипулират – преценявайте сами. Но като гледам с какво упорство давате гласовете си ГЕРБ да управлява още и още, може и да вярвате, че живеем по мед и масло. Въпреки скандалите и разкритията за шуро-баджанашкия модел на управление, ГЕРБ продължава да бъде притегателна цел за мнозина. Хората вместо да се възпротивят, приемат безропотно факта, че само покрай ГЕРБ можеш да намериш работа и препитание. Затова въпреки моралното пропадане на управляващите, те продължават да властват чрез контрола върху институциите. И стават все по-настъпателни, агресивни и дори зли. Нещата са много прости. За да успееш трябва да те забележат фактори от управлението. Още по-добре е ако те забележи Първия. Този, който издава разпорежданията и парчета от баницата. Преди години известният руско - съветски театрал Всеволод Майерхолд, за да впечатли Сталин призовал: Враговете на народа да се разстрелват направо на сцената. Така Майерхолд щял да приближи театъра до революцията и действителността. Дори показал как да става това: Мъж в кожена тужурка излиза с наган в ръка и пръсва черепа на поредния предател-интелектуалец. Три години и нещо след призива, през 1939 г. обаче, самият Майерхолд бил обвинен в предателство и осъден на смърт. Пръснали и неговия череп, макар и не на сцената, а в манастира „Св. Елена“, превърнат в спецобект №110 за най-големите „врагове на народа“. (Там са намерили смъртта си поети, писатели, маршали, герои на СССР, учени…) Съпругата на Майерхолд била пребита до смърт от „неизвестни извършители“. Ефективно са работили институциите на Сталин, няма спор. Който пречи на прогреса и стабилността – се отстранява. Сталин разпореждал на партията и НКВД. Хитлер разпореждал на Националсоциалистическата работническа партия, кафявите униформи с тоягите и Гестапо. Борисов днес разпорежда на ГЕРБ, ДАНС, МВР, службите, данъчните, че и на прокуратурата. Не че правя връзка, но съгласете се, че някои прилики сами се набиват на очи. Както и приближаването към еднолична диктатура (в момента триумвират). Сетих се за призива на Майерхолд като чух, че Бойко Борисов заповядал на гербаджиите да не споменават повече президента по какъвто й да е повод. Преди това разпоредил, но тайно – твърдят гербаджии – да не се приема оставката на Делян Добрев. Заповядал също да не се води спор с БСП за шуро-баджанашките назначения. Посъветвал „червените“ да пишат сигнали до институциите – сиреч, пратил ги за зелен хайвер. Щото нали знаем кой командва институциите. Цацаров и Певски помагат, но кормчията е Той. На Борисов не му пука, че е ХХI век, а България е член на НАТО и ЕС. Той знае, че големите „батковци и каки“ имат други проблеми и не им е до „българите от периферията“. За всеки случай измисли стабилността и сега ни буди и приспива с нея. Приспива и Брюксел. Каквото й да го попитат - за корупцията или съдебните реформи - той отвръща с тезите за стабилността. Нито дума за всекидневните протести в София и на различни места в страната. Нито звук за това, че министър Караниколов изпраща полиция и данъчни в частните заводи „Дунарит“ и „Емко“. За това как Пеевски разпорежда на прокуратурата да се повдигат обвинения на всеки, който окаже „съпротива“ срещу национализацията, която всъщност е пладнешки грабеж с двама печеливши – той и премиерът. Нещо повече, финансовият министър Горанов направи чутовен коментар за скандала с Антон Тодоров в Нова тв и заплахата срещу водещия Виктор Николаев: „Ако гледаме буквално думите, заплаха имаше, но ако ги гледаме в контекста и смисъла, който е искал да вложи Антон Тодоров, не го разбирам така. Той е един изключително ерудиран мъж и не би си позволил в ефир да изкаже такава заплаха. Подобни заплахи не се правят в ефир”. Разбирате ли сега къде е сбъркал Тодоров? Отправил заплахите в ефир, а не на друго място, където знаят какви мерки да вземат. Е, сега Тодоров подаде оставка и Борисов ще трябва да му търси топло, но по-скрито местенце. Съветник, например. Иначе Горанов е прав: когато мафията набележи някого за отстраняване, не го предупреждава публично. Затова Пеевски не се появява по медиите, а действа по същество. Например спрямо заграбването на активи на КТБ, в това число на Виваком, Дунарит, а напоследък и спрямо „Емко“. И не е бил барабана, а се е разбрал на четири очи с когото трябва – разбирай „шайката“, за която Антон Тодоров писа възмутен преди и на която се отдаде изцяло след това. Борисов обаче е разтревожен и му личи. Все по-трудно става да върши едно, а на хората да говори друго и да иска да му вярват. Няма сили и смелост да разследва Пеевски и се опитва да се оправдае пред западните партньори със стабилността и геополитическите събития. Връзките му с депутата от ДПС обаче започнаха да ерозират собствената му крепост – ГЕРБ. Освен това вторият в партията Цветанов все по-често се заглежда в стола Му. Гафове и скандали се редуват всеки ден. Инкасираните загуби, колкото и умело да са прикривани, ще се усетят болезнено на предсрочните избори, каквито несъмнено се задават. Сривът вече не зависи от Бащицата-раздавач на порции, а от обществените процеси. Какво друго й остава на шайката, освен да почне да отстрелва „враговете на народа“. Чака се само заповед. Пропагандата в тази посока на пеевските медии не е спирала. Всеки ден те „информират“ за платени от Иво Прокопиев, Цветан Василев, Огнян Донев, Сашо Дончев, Гриша Ганчев и чужди фондации „центрове“, които готвят преврат на Борисов. Че са жалки жалки са, но и Борисов е пътник, ако вярва, че подобна помия му върши работа. Чак толкова прост никой не е. Освен това Борисов знае, че в разследването по закона „Магнитски“ в САЩ ще излязат много мръсни тайни около Пеевски и Цацаров. Нишките на тези тайни обаче водят към него. Главният прокурор и кръстникът му за поста Пеевски ще се опитат да се спасят по всякакъв начин. Това означава, че няма да бъде пожален и премиерът. Задават се трудни дни и месеци за „шайката“. Ако Борисов устиска до председателството на Европейския съвет, това няма да е негова заслуга, а чиста случайност. Освен това опитите му да се измъкне от тинята като се представи за „синя каска“ стават все по-забавни. Моноезичният – пръв интернационалист! Дори Георги Димитров научи немски в затвора. И руски – в Коминтерна. Борисов не е в състояние да излезе от мутренското амплоа, наложено от самия него като модел на управление. Не му остава друго освен след заповедите какво да правят или не правят подчинените Му партийци, да последва и призив като този на Майерхолд. Изпълнителите са налице - репресивните структури в държавата. Контролът върху тях все още е на „шайката“. Примерът със съпругата на лидера на гражданското сдужение БОЕЦ Георги Георгиев е достатъчно красноречив. Жената, която е на хемодиализа и очаква трансплантация на бъбрек, бе „по случайност“ изтрита от списъците на НОИ и НАП като здравно неосигурена. Виновни няма. Държавата посегна на живота на младата жена, само защото Георгиев протестира срещу безумията в управлението и съдебната система. Страхът от Георги - боеца ги накара да стигнат до крайност. За отвличане на вниманието проф. Божидар Димитров пусна "новината", че Райна Княгиня само ушила някакво знаме и нищо повече не направила. Юруш на историческите маслини и по-малко мислете за шайката - това ни съветва Димитров. От нас зависи докога ще продължава това. И не се заблуждавайте: зад всички „дърварски“ изпълнения на Антон Тодоров, Валери Симеонов, министър Караниколов, министър Горанов, шуро - баджанашките назначения, източването на общини, еврофондове и обществени поръчки стои един човек – главният художествен ръководител на сатиричния театър. Пеевски, Цацаров и Цветанов са в ролята на Майерхолд, който искаше да раздава правосъдие на сцената. Чака ги обаче съдбата на театрала - революционер. Ако не се изхитрят да ударят първи.
14
Какво искате мнение от това куку Коларова!!!! Само човек без мозък може да е съветник на Плевню!!!
15
ТАЗИ СОЦИО БАБА РУМА ОТ КЪДЕ СЕ ПОКАЗА. ОТ ВСЯКЪДЕ Я ИЗГОНИХА И ТЯ АКЪЛ ДАВА. НАЛИ СЪВЕТВАШЕ ПОМАКА. И ДОКЪДЕ ГО ДОКАРАХА. ДО СРАМ И РЕЗИЛ В ЦЕЛИЯ СВЯТ. СЕГА С ХОРОСКОПИ ЩЯЛ ДА СЕ ЗАНИМАВА. БОЖЕ БОЖЕ. СЛЕЗ НА СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ. ТОЛКОВА ЛИ Е ГРЕШЕН ТОЯ НАРОД ЧЕ ИМА ТАЗИ СЪДБА
16
Добре, че беше льохмана Плевнелиев да си я прибере под крилото, защото нямаше кой друг да я нагласи на държавната хранилка. Тази кукувица, наричаща се политолог, превеждаше на Анабел Маркова при нейното посешение и като преводачка се справяше. Какво общо има с политологията като дрънка непрекъснато небивалици
17
Тази жена е всичко друго, но в никакъв случай политолог. Резултатът от съветите и към Роско са твърде трагични и плачевни.
18
ГРОЗНА СТАРА ЖЕНА...ЗАВИСЛИВА И ЗЛОБНА Е КОЛАРОВА!!!
19
Hidalko e BOKLUK
20
Nidalko BOKLUKA..
21
Бяхме забравили тази кукувица, но ПИК е услужлив, щом трябва да се плюе президентът.
22
Плевела умира от кеф, като селски идиот да привлича вниманието на околните и да си въобразява, че е много значим и уважаван и че трябва да ни дава напътствия в живота. Всъщност, това е държавният ни идиот, който само такъв търпелив и робски народ, като нашия можа да издържи цял мандат! Тоя плужек е толкова неадекватен и тъп, че не можа да схване до каква степен да е сервилен пред господарите си от САЩ. С изцепките си стана най-мразеният български политик и с нулеви шансове да бъде преизбран. Това накара господарите му от САЩ да му измислят "лични" причини за да се откаже от надпреварата за втори мандат! Този тъпак се амбицира сега още повече, за да се класира за някоя службица в НАТО или ЕС и не жали усилия да продължава да злепоставя страната ни и най-вече да се опитва да я скара с Русия! Това жалко човече вместо съжаление буди само остра ненавист у всеки български патриот! Наслушахме се на написаните от друг речи, изпълнени само от шаблони! Писна ни от този кретен, който за 5 години не можа да научи една реч наизуст, а срича като първолак! При бъдещия народен съд, този мръсник трябва да е на първата скамейка на обвиняемите!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Служител закъснява за работа. В коридора го среща шефът и го мъмри: - Закъснявате вече цели два часа. Имате ли някакво оправдание? - Да, ще ставам баща! - О, честито! А кога? - След девет месеца…

 

няма нови новини
Днес: 113
hot
най-четени новини в момента
сега
2167
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
САМО В ПИК! Хороскопът на топ астроложката Алена - какви изненади чакат зодиите в понеделник
x