Вход
София
Времето в София 2 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Фейкът „Къща и любовница на Борисов” в Барселона

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Фейкът „Къща и любовница на Борисов” в Барселона

на 12.07.2018
137989
64
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Фейкът „Къща и любовница на Борисов” в Барселона
Автор: ПИК
12.07.2018
64
137989

Кой стои зад фабриката за фалшиви новини, която размива с клевети политическата реалност в България в последните месеци? Защо атаките срещу властта се ожесточиха след успешното европредседателство, гръмко провалените вотове на недоверие срещу правителството и покачващия се рейтинг на управляващата коалиция? Защо през ден се тиражират безумни компромати срещу премиера Бойко Борисов? 

 Отговорите на тези въпроси ПИК потърси от политическия анализатор Георги Харизанов след поредната фейк провокация срещу Борисов, появила се анонимно във фейсбук и внушаваща, че той има къща и любовница в Барселона. Седмица преди това друга подобна клевета пък му приписваше цял остров в Гърция, за който се оказа, че всъщност не е обитаем и е в продажба.

 

- Г-н Харизанов, на какво се дължи лавината от фалшиви новини, с които анонимното задкулисие се опитва да изцапа качващия се рейтинг премиера Бойко Борисов и кабинета му?

- Именно на това, че се покачва рейтингът му се дължат тези фалшиви новини. Основания за реални атаки липсват и се прибягва до клевети.

Не казвам, че няма основания за критики спрямо управлението, но няма реални основания за атаки. Затова се измислят удобни фалшиви новини.

- В случаите от последните дни с гръцкия остров и къщата в Барселона обаче не говорим просто за фабрикуване на някакви клюки. Това е целенасочено оклеветяване, което се води престъпление в НПК. Това е организирано и сериозно, защото виждаме, че се плащат и пари на социалните мрежи, за да се тиражират тези клевети…

- Много трудно се разследва подобно организирана атака, зад която се вижда, че има ясно и конкретна умисъл – да се играе по много тънка струна на усещането за корупция на обществото. Затова се измислят тези истории, че Борисов има имоти в чужбина. Това лесно покълва в съзнанието и оставя следа в мнението на хората, които са от най-чувствителната част от населението – тези, които имат материален недостиг.

Тези теми се избират нарочно, защото най-лесно създават негативно настроение сред народа. Малцина имат навика и стремежа да се информират сериозно. Повечето чуват нещо, разбират част от него по повърхността и не задълбават, но то остава в съзнанието им. „Имаше там нещо за някакъв остров”, например… Ама какво беше – компютри ли, компоти ли, купил ли е или е продал, няма значение."

В случая е станало ясно, че няма такъв остров, но у хората остава това усещане и авторите на кампанията имат именно тази цел – да прикачат името му за тази тема и да остане да работи някъде в съзнанието на хората.

- Затова ли се ползват тези платени анонимно кампании в социалните мрежи?

- Там се проследява трудно и именно това е целта. След това се надяват, че може да премине в някоя друга медия, както стана с една от национално известните телевизии, която щеше да разисква една от фалшивите новини с острова и по този начин на практика да й даде трибуна.

- Няма ли да има обаче обратен ефект в един момент, след като се вижда, че се бълват напълно изфабрикувани истории с цел оклеветяване?

- Именно, тези фалшификации постигат ефект да оставят у хората усещането за нещо, но в един момент, след като поредната измислица бъде разобличена, ще стане ясно, че явно някой добре си върши работата, за да се хвърлят такива усилия за омаскаряването му.

Ето например поредното претопляне на измислицата с къщата в Барселона, която е отдавна вкиснала манджа, вече бе напълно разобличена и поне от тази гледна повече няма да може да бъде използвана за очерняне.

- Клеветите обаче са престъпление, не трябва ли да се предприемат някакви действия в посока на разследване все пак, защото в противен случай подобни атаки може да се окажат безконечни и да заменят дневния ред в обществото изцяло.

- Много е трудно да се предприеме разследване срещу анонимна група. Дори да има съмнение кои са авторите, няма как да се твърди подобно нещо, защото не може да се докаже. Тези хора удачно са избрали фейсбук, защото там е непроследимо.

Другият голям проблем с тези фалшификации обаче е, че започваме да навлизаме в синдрома на лъжливото овчарче. Новина за остров – фалшива, новина за къща – фалшива.

В един момент медиите може да разкрият някой реален случай на облагодетелстване и хората ще кажат, че това е поредната глупост. Започваме да създаваме резистентност в обществото към важните новини и да убиваме чувствителността на хората към същественото.

- В някои от случаите подобни кампании се пускат или поне тиражират през анонимни сайтове, както беше например в случая с атаката срещу Лиляна Павлова. Тогава не може ли да се приложи законодателно някаква санкция?

- Борбата срещу фалшивите новини е много важна, но и много трудна. Виждаме, че на Запад се тръгна към такъв дебат, но не се случва нищо съществено. Тази битка трябва да се случи на терена на глобални платформи, някои от които и американски, и е трудно някой от Европа да им заповяда какво да качват и какво не. А именно социалните мрежи са тези, чрез които се тиражират тези фалшиви новини.

Съмнявам се, че има някой човек, който умишлено би си написал в браузъра „Брадва”, например, или нещо подобно, за да влезе там. Посещенията в подобни сайтове са чрез гръмко заглавие във фейсбук.

Законодателно за момента в България можем да направим едно нещо и то е сравнително лесно. Сайтове, които нямат автор, собственици или реален адрес, на който да бъдат предявени претенции, да бъдат затваряни от Комисия за регулиране на съобщенията при постъпили жалби и неоткриване на отговорни лица.

Това вече се е случвало със сайтове за хазарт. След като на този сайт не се влиза от територията на България и при съдебен иск не се открива собственик или упълномощено лице, достъпът до този сайт да бъде спрян. Това е законно решение да се борим с тези сайтове, което вече се прилага в хазарта.

- Прогнозирате ли тази, буквално вече можем да я наречем, зараза на бълване на подобни фалшиви новини да се превървен в епидемия, имайки предвид зачестилите й прояви, които сякаш станаха ожесточени след поредния  вот на недоверие?

- Да, още повече това се оказва, че е и доходоносен бизнес. Преди няколко години бе разкрита една такава фабрика за фалшиви новини в Шумен, която бе организирана от човек с няколко присъди за разпространение на наркотици и с тежко криминално досие. Той беше организирал трол фабрика, както и врежа от сайтове, които да произвеждат фалшиви новини и чрез това реално изкарваше доста пари.

Много хора биха платили добре, за да бъде някой техен конкурент оклеветен, още повече, когато не носиш никаква отговорност и съдебно преследване.

Тези атаки обаче в един момент ще станат неефективни за техните поръчители и ще работят в полза на оклеветяваните. Тази история с претоплената манджа с Барселона, например, най-накрая принуди г-н Чаушев, който не е публично лице, не е на държавна позиция и не е длъжен да обяснява какви имоти си купува с парите от бизнеса си, за които плаща данъци, да излезе и да каже, че тази къща е негова. Което е видно и от документите и е ясно, че е негова и вече поне тази клевета няма да работи.

- Не е ли показателен и начинът, по който се тиражират тези истории – от анонимно задкулисие, което явно има какво да крие?

- Именно, тези клевети започват да работят в интерес на хората, които биват клеветени, защото читателите не са глупави и ще разберат, че след като някой толкова е клеветен, явно си върши работата. Ще се запитат чии интереси е пресякъл, на кого не е взел пари, на кого не е свършил някаква далавера или услуга.

Сподели:
Напиши коментар »
(64)
1
БСП е мафия. БОЕЦ на Гошо Тъпото от Видин е мафия. ДПС е мафия. "Възраждане" на К. Костадинов е мафия. Вън мафията от парламента. Мафията на политическотo бунище.
2
Лъжата на мафията Мирослав Иванов, БОЕЦ, Бивол, Илиян Василев, и другат кохорта около крадеца в Белград
3
И КОЕ ТОЧНО Е "ФЕЙК" ? Има ли къща в баровски квартал на Барселона с физическа охрана и камери ЕДИНСТВЕНАТА така охраняана ? - ИМА ! Там живее ли 28годишната МИс Бикини Борислава с 6 г. си детенце с майка си и баща си ? - ЖИВЕЕ ! Къщата струва ли 3 млн евро ? - СТРУВА ! Борислава или родителите и имат ли такива пари ? - НЕ ! Купили ли са от Лукойл БГ тази къща - КУПИЛИ СА Я ! Парите за покупката дошли ли са от офшорка в Кипр - ДОШЛИ СА ! Офшорката в Кипър заедно с Община Приморко има ли Аквапар в Приморско - ИМА. Съдружници ли са там с Шефа на Предизборният щаб на Бойко БОрисов - СЪДРУЖНИЦИ СА !
4
Еленка Станишевата с Офшорката на Британските Вирджински острови е най-честната и най-неподкупната и най-доверената говорителка на БСП-ЕООД Корни и свине !За Мая Костинбродска въобще и изобщо тя е извън класация, за което я наградиха с Омбуцманство! Да я сготвят по-бързо Корни, че се преварна в женския Славуца, то и там е спорно кой мъж, кой жена , само панталоните са различни!
5
След Гърция дали Боко е живее в Барса?! Дайте източник на първоначалната информация.
6
Бати Бойко има няколко милиона интелигентни избиратели зад гърба си които му гарантират Борисов 4 (за ужас на болшевишките гов'еда)!
7
Само Путин го е пуснал този фейк!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
АБСОЛЮТЕН ФЕЙК, НАИСТИНА. ППРОВАЛИХА СЕ ПРОВОКАТОРИТЕ НА ЦЕЦО ВАСИЛЕВ ОТ БОЕЦ, САШО ДИКОВ, ЧЕНАЛОВА И ПРОЧИЕ
10
Добър ден, Бойко! И успех!
11
пик, дайте данни за платените журналя на цецо василев.
12
Баш националния ни разбойник и крадец изчуква всяка вечер 7 млн. българи... К'ъв е тоя нерез, та и любовница да си има? И си казва: "Но всичко е точно, защото снощи правих..."
13
Този коментар е обозначен като спам.
14
Лъжливите овчаррчета от Позитано ще бъдат изядени от другарите свинарчета! Това не е фейк новина, а бъдещето на г-жа Лъжа! Може да се лъже един човек дълго, може да се лъже една партия до известно време, но една цяла Нация да се лъже от една шепа незаконно забогатели мошеници, мародери и престъпници е наглост и ще бъде наказана подобаващо! Има наказания Господни, от които дори и позитанските фарисеи няма как да избягат!
15
Фейкът Харизанов и фейковицата Баба Ива....
16
Бившият пpĸдcĸдoтĸл нo Pъвĸтo нo диpĸaтepитĸ нo „Boпeитĸлни cиcтĸми” AMД Гĸepги Topизoнeв (пpи пpoвитĸлcтвeтe нo ГAΠБ) имo влязлo в cилo пpиcъдo зo изнyдвoнĸ пe чл. 213 o, oл. 1. Xpиcъдoтo ĸ издoдĸнo eт Peфийcaи poйeнĸн cъд и ĸ влязлo в cилo нo 15 oпpил 2005 гeдинo. Topизoнeв ĸ ecъдĸн нo лишoвoнĸ eт cвeбeдo двĸ гeдини ycлeвнe, c тpи гeдини изпитoтĸлĸн cpea и глeбo eт xилядo лĸвo. Epиминoлнoтo биeгpoфия нo Гĸepги Topизoнeв зoпeчвo eщĸ пpĸз 1997 г., aeгoтe ĸ нo 19 г. Xpи пътнe-тpoнcпepтнe пpeизшĸcтвиĸ oвтeмeбилът мy ĸ yдopĸн eт дpyгo aeлo и Topизoнeв зocтoвя aeлĸгoтo cи дo пeдпишĸ зoпиc нo зoпeвĸд зo 400 дeлopo зopoди щĸтитĸ, или пeнĸ тoaивo eбяcнĸния дoвo 15 г. пe-aъcнe. Xeтъpпĸвшият eбoчĸ пeдoвo жoлбo зo pĸaĸт и cpĸщy Topизoнeв тpъгвo пъpвeтe дĸлe зo пpĸcтъплĸниĸ eт eбщ xopoaтĸp. Ocъдĸн ĸ ycлeвнe, нe пpĸз 2011 г. cи вoди дeayмĸнт, чĸ ĸ pĸoбилитиpoн. Ceгoвo тeй вĸчĸ poбeти в cъвĸтo нo диpĸaтepитĸ нo дъpжoвнeтe пpĸдпpиятиĸ "Mгpeвeдинвĸcт". Xpĸз нeĸмвpи cъщoтo гeдинo eт миниcтĸpcтвeтe нo зĸмĸдĸлиĸтe гe нoзнoчoвoт в бepдo нo "Boпeитĸлни cиcтĸми" AMД. Ceй eбoчĸ пpĸмълчoвo пpĸд миниcтъpo фoaтo, чĸ вĸчĸ ĸ ecъждoн и чĸ имo двĸ виcящи eбвинĸния - зo зoплoxo c yбийcтвe aъм млoдo жĸнo и зo apoжбo нo 53 000 лв., извъpшĸнo пpĸз 2001 г. eт cĸйф нo cтpeитĸлнe дpyжĸcтвe. Ceгoвo Topизoнeв вcĸ eщĸ ĸ в изпитoтĸлĸн cpea нo ycлeвнoтo пpиcъдo зo pĸaĸт. Πoбeти aoтe тъpгeвcaи диpĸaтep във фиpмoтo нo opx. Дoмян Pтeянeв PCOM и чoceвĸ пpĸди eбиpo ĸ внĸcъл няaeлae xиляди в aocoтo. Xpивлĸчĸн ĸ aoтe eбвиняĸм, зoщeтe нĸгeв пpъcтeв eтпĸчoтъa ĸ eтapит пe cтъaлĸнo витpинo в aoбинĸтo нo yпpoвитĸля нo фиpмoтo, aъдĸтe ниaeй eт cлyжитĸлитĸ нямoл пpoвe дo пpипopвo. Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/4052053 © www.24chasa.bg
17
Ех Каратанчева виж колко си била глупава вместо да вдигнеш крачетата ти малолетна съм та малолетна виж сега момата как си живурка в Барселона
18
От къде има тези пари 28 годишната МИС Бикини Борислава и то преди 6 години? Всяко ли 22 год. момиче има 2,9 милиона евро ? А дяловете във фирми от къде пари? Защо финансовите институции в ЕС не проверят произход на пари?
19
има ли асфалт у барцелона -има не пада ли снег у барцелона-не пада модерния ляв к.р левак лие-аха.. лукойл лукой ли е-епа да.. ете за това и бойко има къща у барцелона. е,бре дебре п.таняк, те така и аз като тебе..курни има ли мурни? а г.зо отзадека ли е? Е-те за това нема кукя у барцелона,само техно..импекс и експенс,разбираш..
20
не е вярно!!!Особенно за либовницата,все пак на тая възраст простата алармира!!
21
Бившият председател на Съвета на директорите на „Напоителни системи” ЕАД Георги Харизанов (при правителството на ГЕРБ) има влязла в сила присъда за изнудване по чл. 213 а, ал. 1. Присъдата е издадена от Софийски районен съд и е влязла в сила на 15 април 2005 година. Харизанов е осъден на лишаване от свобода две години условно, с три години изпитателен срок и глоба от хиляда лева. Криминалната биография на Георги Харизанов започва още през 1997 г., когато е на 19 г. При пътно-транспортно произшествие автомобилът му е ударен от друга кола и Харизанов заставя колегата си да подпише запис на заповед за 400 долара заради щетите, или поне такива обяснения дава 15 г. по-късно. Потърпевшият обаче подава жалба за рекет и срещу Харизанов тръгва първото дело за престъпление от общ характер. Осъден е условно, но през 2011 г. си вади документ, че е реабилитиран. Тогава той вече работи в съвета на директорите на държавното предприятие "Агроводинвест". През ноември същата година от министерството на земеделието го назначават в борда на "Напоителни системи" ЕАД. Той обаче премълчава пред министъра факта, че вече е осъждан и че има две висящи обвинения - за заплаха с убийство към млада жена и за кражба на 53 000 лв., извършена през 2001 г. от сейф на строително дружество. Тогава Харизанов все още е в изпитателен срок на условната присъда за рекет. Работи като търговски директор във фирмата на арх. Дамян Стоянов СТОА и часове преди обира е внесъл няколко хиляди в касата. Привлечен е като обвиняем, защото негов пръстов отпечатък е открит по стъклена витрина в кабинета на управителя на фирмата, където никой от служителите нямал право да припарва. Според прокуратурата Харизанов и неустановените по делото негови съучастници са проникнали в помещение 404, където се помещавала касата на фирмата. Демонтирали облегалката на стол с колела, натоварили тежкия сейф на него с помощта на кабели и го овързали с тях. След това бутали стола до тоалетната на етажа. Зад умивалнята с оксижен срязали металната врата на сейфа и отмъкнали 24 хиляди лева и 11 500 щатски долара, които се намирали вътре. След това влезли в 401-и кабинет, но без взлом, а с помощта на шперц. Оттам проникнали в друга стая, където бил офисът на управителя. Там също имало каса. Отключили я, без да я разбиват и откраднали близо 2000 долара. Около 4 часа един от пазачите на сградата отишъл в тоалетната и видял, че там е разбитата каса. Веднага се обадил на управителя и собственика на фирмата, както и на 7-о РПУ. Ченгетата откриват отпечатък от търговския директор Георги Харизанов по секцията, където е била касата от кабинета на управителя. Свидетелите категорично заявяват, че никой от служителите като Харизанов, включително и той, не е имал достъп до това
22
Законът магнитски излиза септември с решение- официално! Ще почакаме още малко! Да видим тогава кой крив? Кой прав? Да нема писъци на умирачка
23
За простатата има хапчета! Не е случайно, че в последно време уж здрави , прави мъже на възраст след 55 год се гътват!
24
Охооооо, големият "политАНАЛизатор" Близозанов:)))))))) Точно, защото той коментира, никой няма и на дума да повярва......
25
Този коментар е обозначен като спам.
26
ДЕВОЙКАТА ББ Е ЛИ Е С ПО-ГОЛЯМА ЛЕВА ЦИЦА?-АХА,ОТ КЪДЕ ПАРЕ?КАК ОТ КЪДА-ОТ КТБ БЕ,ОЛАНКООЛУ.ТУРИ СИ ОЩЕ ЕДНА ВЪПРОСИТЕЛНА,ДАНО ТЕ ДОЙДЕ ПОВЕЧЕ АКЛ В..ТИ ЗНАЕШ ЗАЩО..
27
А за Импексите и КУРабията ?!?
28
Убуо де!Ако Бойку нема любовница,да не би да се кове с мургави мъже!?
29
Ей, истината боли. Това е ясно... а колкото до Харизанчето нали му подариха телевизия ... е как нема да защита Боко......
30
отговор на коментар
Явно са много "ентелигентни" щом пак ще гласуват за тиквата.
31
Според добре осведомени източници девойката не е любовница на Бойко Борисов, а на шефа на Лукойл Валентин Златев - известен любител на всякакви мис-ки и понастоящем женен за бившата мис Пловдив, от която има и три деца. Александър Чаушев, който е прехвърлил къщата на нейно име, е най-добрият приятел на Златев още от времето, когато бяха съученици в английската гимназия, а после и състуденти в Москва. Така че Бойко наистина няма нищо общо със случая, пък и защо би скрил, че има дете - за разлика от Златев не е женен, а едно малко дете дори би му вдигнало рейтинга.
32
Ще му вдигне, ама не рейтинга, ами мерника. Дърт 50 годишен развратеняк прави дете на 21 годишна девойка, след което не признава хлапето за свое, а чрез подставени лица я крие в Барселона, с цената на най-малко 5 млн. евро, които няма от къде да има, щото е беден, яде филии с мас и сади картофи... Айде да видим къде точно ще му пикира рейтинга...
33
Гоше , покажи една диплома , може и тая за основно , та млъкнат тия гадняри
34
Закъсняла си джанъм, шефа ти те изправари! Всеки момент го чакаме да роди, ама след Барселонското чедо не се знае дали Баце ще признае бебето на шефа ти или ще врътне Славчо да му купи къща в Монако, която да апортира в ПИШ
35
За Партията която не се посвени да взриви през 1925 църквата Света Неделя, както и да организа другарските съдилища не представлява никаква трудност да изфабрикува компромати както и денонощно да бълва доноси , пасквили, сплетни и обиди срещи всеки който не е сжигосана петолъчка като тях на челото .Тези червени търтеи, които заграбиха, опоскаха и продадоха държавата ни , сега наглеят в парламента и пред медиите , почесвайки се по охранените гушки , единствено загрижени и слухтящи за поредната далавера.Даже руснаците още през 1993г. със закон забраниха тяхната КПСС , защото проумяха къде са корените на злото и корупцията , а тука още я търпим тази ненаяла се глутница червени толупи.
36
Банална и прокисната работа са тези смешни "умничета",квазижурналя от наведеното, суджученопоръчково и умиращо ПИК-ливо сайтче, все едни и същи втръснали се и компрометирани тъпанари са им под ръка и бълват ли бълват повтарящи се простотии, като това напоително, крадливо недоразумение, ама кой друг нормален човек ще седне да си кепази името с тях!
37
Докато Борисов успешно твори новата история на България, червеноглавците или плюят и злобеят по форумите , или в дима от скарите масово осират поляните около любимата си Бузлуджа ,слушайки истеричното квичене на партийната си лидерка и протежето и - фатмака докопал се до власт.
38
А защо да си няма къща, любовница. деца...? И други си имат интересни семейства. Но не ги съдите.
39
Лъжливите новини ще изчезнат, когато БСП / болшевики/ изчезнат от политическия небосклон на БЪЛГАРИЯ!!!!
40
СЕРГЕЯ СИ ИМАШЕ ВИГЕНИН, ДРАГО ЕДИН PR, ЗА ДА СИ ИГРАЯТ НА ВЛАКЧЕ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ! СЕГА ПАЧАТА ОТ КРУШОВИЦА НАЛИТА НА МЪЖЕ КАТО ТРАВЕРС.
41
отговор на коментар
Не си направят тест за бащинство(ББ) и да видим дали е фалшива Новина ПИК ще съдейства
42
ЗАЩО Е НУЖНО ДА ВЯРВАТЕ НА МУТРАТА. МИНИМУМ ПО 5 ЛЪЖИ НА ДЕН ИЗРИЧА. САМО СЕ ПОДСЕТЕТЕ КОЙ Е И КОИ СА МУ ПРИЯТЕЛИТЕ. ВСИЧКО Е ИСТИНА ВСИЧКО. АМА ПИК МУ ДАВА ТРИБУНА ДА ОПРОВЕРГАВА ВСИЧКО. ПОДЛЪГА НАРОДА ЗАОБИКОЛИ СЕ С ХОРА КОИТО ВЗИМАТ МНОГО ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ ФИРМИ КРАДЯЩИ И ОТЧИТАЩИ СЕ НА НЯКОЙ ОТ ГЕРБ. Е ТОВА Е ПРОСТАТА ИСТИНА. ВСЕКИ ДА СЕ СЕТИ. ЕДИН ОБЩ СЪВЕТНИК В НАЙ ЗАДЛЪЖНЯЛАТА ОБЩИНА СТАВА МИЛИОНЕР. А КАКВО ДА ГО МИСЛИМЕ ТОЯ. ТАМ СА НЕСМЕТНИ ПАРИТЕ ХИТРО УКРИТИ. ЗАЩО НЕ ПИШАТ ЗА ОТКРИТИТЕ МИЛИОНИ В САУДИТСКА БАНКА. ЗА ВЗЕТИЯ РУШВЕТ ОТ ТУРСКИЯ ХОЛДИНГ ДА ИМ ПРОДАДЕ БАНКА ВИКТОРИЯ. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГО ПИТА. ИЛИ ЗА НЕГО НЯМА МИНАЛО. ЗАЩО НЕ МУ ДАВАТ ДА СТЪПИ В АМЕРИКА. ЕТО ВЧЕРА В ЛОНДОН КЪДЕ ГО ВИДЯХТЕ ПОКРАЙ ТРЪМП. НАЛИ НЯКОЙ ГО Е ПОКАНИЛ
43
Този коментар е обозначен като спам.
44
Този коментар е обозначен като спам.
45
pak 6te qdosate gospodin Borisov s falchivite novini
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Ot 5-6 godini se govori za Barcelona i ljubovnica s dete ! Po skoro e istina !
48
Ха ха несбъднати реалности Жена ми и любовницата на протест ;-)
49
Един мелиоратор,доскорошен клиент прокуратурата,пусна котва в една кабеларка,събра още два три кучета,охраниха се и се превърнаха в матросовци,да бранят с широките си задници държавният началник.Тези съсли,са на път да изядат хляба на адвокат Марин Марковски.Подгизна се социалната мрежа от мазнотия от всякакви животни.Засрамете се,ако е останало малко човешко достойнтство в празните ви кратуни.
50
Аз бях авторът на постинг № 44. Погледнете го сега. Той е бил активен определено време, тъй като по него има плюсове и минуси. Той не е изтрит автоматично за нецензурна дума, а по късно от дежурния по отделение в ПИК, най вероятно по настояване на самият Скрападжия. Или на самия собственик да сайта.В коментара си написах какво е казал Скрападжията на първото съдебно заседание по първото наказателно дело срещу него за кражба в особено големи размери: " Уважаеми съдии, откраднах металите и ги предадох за скрап, като усвоих лично за себе си - 121 000 лева. Иначе циганите щяха да направят същото." За тази кражба Скрападжията беше осъден условно на 8 месеца затвор със срок на изпитване от 5 години и лишен от правото да заема държавни длъжности за срок от 10 години. По късно в годините Скрападжията беше съден още 3 пъти, но не е лежал в затвора, тъй като зад него плътно са първата свиня и третата свиня. В коментара си си записах също, че този клептоман за последно е откраднал чугунените капаци на 8 улични шахти по бул. "Симеоновско шосе". Той е извършил това на 4 май т.г. Предварителното производство срещу него е спряно по нареждане на третата свиня. Попитах собственикът на сайта защо дава трибуна на този помияр, след като той сам може да измисли и публикува тези простотии ? Heдялкo забърса коментара ми и с това ме обиди. Ето защо ви поканвам дружно да го eбeм в гладкия, дебел и валчест гъз до насиране, макар той да не заслужава тази добрина.
51
отговор на коментар
Ами тоз е коминист бе чикио комунистическа
52
След като ми е изтрит поста , в който писах, че вервам, че Боко е по- беден от маргините, маджо, пашата и т.н.. и има само 26 бона в книжка,сега ще добавя следното ::::)))) Вервам , ей, вервам, че фирма ИПОН , която охранява ЛУК- всички обекти, Булгаргаз и други , вече НЕ работи за Боко, а друг "пичели" - от нея ::)) Някой друг играе карти със Златев, проятел е с пашата и т.н...::)) Вервам, ей , вервам ::)))))
53
отговор на коментар
А вие какво очаквате, тук не може да се пише срещу Боко, защото Недонщлко е взел заплатата вече.
54
Н Е Д Я Л К О Е Г Е Р Б Е Р А С Т И П Е Д Е Р А С Т
55
Защо ни занимавате с тази изтеглена облигация серия ББ №……………..! И неговия нов апологет от ШАЙКАТА...……..!????
56
подарявам европейски лидер и европейска министърка чисто нови недокоснати срещу 2 филии с пръжки и шише ракия
57
Hедялко откачи, че кражбите на крадливият му ментор излизат наяве.
58
НЕ ПОЗВОЛЯВА НА НАШИЯ ББ ДА ПРИПАРИ ДО ЩАТИТЕ,А ЩЕЛИ СМЕ ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН И ДА ПРИЕМЕМ ЕВРОТО,ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ,ЗАВИСИ ОТ АМЕРИКА.НЕСЛУЧАЙНО ТРЪМП ОПРЕДЕЛЯ НАШИЯ ,КАТО МАФИОТ И БАНДИТ.
59
САМО КАТО ГО ВИДЯ И ЗАПОЧВАМ ДА МАСТУРБИРАМ
60
Вече ,не е интересно.Става тъпо и по тъпо.Аман от фейкове и платени тролове.Интереса към социалните мрежи спада ,защото не може да се водят реални дискусии ,да се обсъждат теми с реално заинтересовани хора ,в смисъл обществено полезни теми.Троловете са очебийни,а модераторите дремят,дори и когато не се пише по темата.Но трябва да се вземат мерки,защото се опорочава същността на диалога.
61
Вервайте на Харизанов тоя боклук е от Шайката на суджуците бил ми каза баба краднал бил якоо
62
Която ДАВА на ББ , получава ! Я къщурка в БарЦелоната , я островче по гръцко , я някой и друг тон от суджуците , я някои други неща. Казва ли ти някой , а и смееш ли да питаш. Че питаш ли и вождът се обижда. И колкото повече отрича , толкова по не му вЕрваме. А разсърди ли се....страхотия настава. Предстоят още изненади май. Имайте само малко търпение и ще видите.
63
Всички лиз..чи и дух..чи герберски се строили в колонка чакайки да обслужат любимия си вожд Винету. По -спокойно хора-дайте му малко да си почине и той душа носи Утре пак ще имате възможност.. Та такива ми ти работи в тази територия наречена България Работещи и мислещи малко дух..чи безброй!
64
Явно са ви много зле нещата. Съдя по неистовия вой. Дерзайте товарищи с чугунени клавиатури. Воят ви е песен за ушите ни.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Какво е мнението ви за протестите в България?
архив

Мъжете обичат да комуникират с изключително умни жени, обаче се влюбват, купонясват и спят главно с останалите.

няма нови новини
Днес: 353
hot
най-четени новини в момента
сега
2197
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Валентин Касабов от НФСБ с разкрития за бойкота на "Атака" и скандалите в "Обединени патриоти" (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАВАЙТЕ: Тези диети по време на Коледните пости са опасни
x