Вход
София
Времето в София 11 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Адвокатката на оскандаления шеф на радиото Балтаков го брани с чужда трудова книжка (ВИДЕО)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Адвокатката на оскандаления шеф на радиото Балтаков го брани с чужда трудова книжка (ВИДЕО)

на 29.09.2020
55860
0
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Адвокатката на оскандаления шеф на радиото Балтаков го брани с чужда  трудова книжка (ВИДЕО)
Автор: ПИК
29.09.2020
0
55860

„Това представяне на трудовата книжка е смешно, защото г-н Балтаков й е работодател. Катя Лещанска е назначена за омбудсман на радиото. Доказват трудов стаж на г-н Балтаков с трудовата книжка на Лещанска. Г-н Балтаков няма необходимите пет години в БНР и няма никакво правно основание за назначаването му от СЕМ“, заяви пред камерата на ПИК Митко Димитров, който е един от оспорващите избора на оскандаления шеф на радиото Андон Балтаков.

Пред медията ни другият, който оспорва избора му в съда - Валери Тодоров, заяви, че основанията за неговото отстраняване от конкурса са неоснователни и издават тенденциозност. Той допълни, че има двоен стандарт, като подчерта, че СЕМ са проявили нехайство към назначаването на Балтаков, като не са проверили нито трудовия му стаж, както и наличието на фирмата му, докато за самия Тодоров не са направили такъв компромис. Тодоров заяви, че това е най-некомпетентния състав на СЕМ, който той е виждал. 

Какво още се случи по време на заседанието вижте във видеото:  

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34707
архив

Най-добрата диета - ядеш каквото ти се яде, когато си поискаш и колкото си искаш. Вярно, не се отслабва, но затова пък ти е приятно да я спазваш.

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x