Вход
София
Времето в София 10 o C

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Андрей Райчев с горещ коментар за договора с Македония и политическите страсти - кой мъти водата на властта, ще ги бъде ли Патриотите и възкръсва ли БСП (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Андрей Райчев с горещ коментар за договора с Македония и политическите страсти - кой мъти водата на властта, ще ги бъде ли Патриотите и възкръсва ли БСП (ОБНОВЕНА)

на 01.08.2017
10709
29
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Андрей Райчев с горещ коментар за договора с Македония и политическите страсти - кой мъти водата на властта, ще ги бъде ли Патриотите и възкръсва ли БСП (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
01.08.2017
29
10709

Социологът Андрей Райчев коментира горещото събитие с пописването на договора между България и Македония и политическите страсти от края на този и в началото на следващия политически сезон в студиото на ПИК TV.

ПРОБЛЯСЪК: Андрей Райчев разкри какво може да скара президента Радев и премиера Борисов

ПРОБЛЯСЪК: Андрей Райчев разкри какво може да скара президента Радев и премиера Борисов

Социологът Андрей Райчев разкри пред камерите на БиТиВи...

на 10.06.2017

Кой взривява скандал след скандал, мъти ли някой водата на властта, ще ги бъде ли Патриотите или губят авторитет в управлението, възкръсна ли БСП или в привидно утихналите ѝ води се въдят дяволи?

"Историята между България и Македония е повече от 500 години и възниква, когато започва разпада на втората българска държава, когато само Самуил остава на българска власт и се отделя от Византия. Оттогава името Македония е било проблем и византийците са казвали още тогава, че това е бивш български окръг, който на практика е въстанал срещу легитимната византийска власт, след като Борис се предава и признава византийската власт. На практика Самуил е въстаник, а тези части не са македонска държава според византийците, а просто бивша българска част.

Но е време да се престане с това. Борисов сега записа голяма точка. Излезе му късметът и няма съмнение, че напоследък записва точки във външната политика, без ирония и без кавички. Излезе правилна политиката му, която критикувахме наблюдателите, включително аз. Но изведнъж се оказа, че това ни класира.

Македония е отделен успех и е повече успех за самата Македония", коментира Райчев.  

По думите му самите условия и политическа ситуация в Македония сега са се оказали благоприятни за подписването на този договор. 

ПОХВАЛА! Андрей Райчев за совалките на Борисов: Премиерът хвърли дюшеш и спечели

ПОХВАЛА! Андрей Райчев за совалките на Борисов: Премиерът хвърли дюшеш и спечели

Виждам Борисов да хвърля дюшеш, което е голям късмет и...

на 12.06.2017

"Те искат и имат нужда от съюзници. Албания се обърна към САЩ, и няма как и МАкедония да не се обърне натам като важен бъдещ елемент на НАТО. За целта те трябва освен с албанците и с нас, да се разберат и с Гърция. И те вече дават индикации, че са готови да си сменят името, за да се случи това. Заев е готов на това, само и само да извади от изолацията Македония и вече дава индикации за това. Като се затвориш отвсякъде, накрая се затваряш в собствените сосове и се вариш, което не води до нищо добро. Изхарчиха куп пари да си направят фарсов град и какво ли не.

За нас пък е радостно, че Каракачанов, на който това му е професията, както се казва, и Борисов, също направиха важни отстъпки - и със Самуил, и с Гоце Делчев, и с общата история. Това е един добър баланс. Българите и македонците изпаднаха в отношения, които не са регулирани от политици. Казвахме, че са българи, а накрая се примирихме, а и разбрахме, че не са точно същите. В същото време няма как да се каже, че е отделна държава. Така, че точката с общата история е много добър вариант", коментира още Райчев. Той цитира статистика, че албанците към момента са до 30 на сто от населението на Македония, а до 20 години ще са вероятно и 50 на сто, което съвсем променя етнографската карта на народа в Македония. 

"Албания също не иска Македония, защото албанците там са религиозни, докато в Албания религията е забранена със закон. Те не искат тези с фереджетата, не искат религии и са светска държава. Това е и причината да се разбират толкова добре с Щатите", допълни още Райчев.

 Каква карта на Балканите очерта социологът и какво прогнозира за бъдещия политически сезон в България, вижте във видеото.

Гледайте в интервюто на ПИК TV! 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(29)
1
Алооо, ПИКливците!Нищо не казвате за Динко(а).Мушкаха ли го в допето докато беше в ареста?
2
Тази жалка червена отрепка, винаги дава шанс на БКП–БСП и винаги греши,а сега какво си мислите,че ще подкрепи Патриотите ли,като почне да ръкомаха и да се плюнчи какво ще разберете едно голямо нищо,ама дано го хванат за ''реституираните имоти'' или мина давност........??????
3
Нормално е, един дрислив БСПеераст от партията на Сланинова, да хвърли лъжичка катран в кацата с мед!!!
4
Да Какче,но ти от къде знаеш какво правят във ареста от личен опит нали.
5
за договора с Македония ....МЕЧКА ЛАПНА СУЖУКА !....за договора с Македония БЕЗ РУСИЯ ?...ХА !....У ЦРУ СА ЧУДАТ КААК БЕ МОЕ ТООЛКУ ТАП ТАП СУЖУКА СА ИБАФГЗО САМ !....ГЛЕ СА....КАБИНЕТО 4 БИЛ СУЖУК !....МА ГУ ЯДИ ДРУГ !....
6
Трътлестия саламджия от Банкя е един обикновен въшкав въшльо. Хваля го нарочно в коментарите си за да върви хорото. Аз работя в ПИК, за това изглеждам тъп като Тиквата.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
ДОГОВОР ЗА ПРИЯТЕЛСТВО С МАКЕДОНИЯ И НЕИСТОВА ОМРАЗА НА БСП КЪМ ГЕРБ? НА НИНОВА ЩЕ Й СЕ СПУКА ЖЛЪЧКАТА! ОТ РАДОСТ!
10
Веднъж и той да лризнае ,че е сгрешил ,и че Борисов постига много, за ужас на Нинова и"" модерните млади социалисти "",около нея.
11
Райчев не знае историята!!!!! Самуил управлява от 997г до 1014 .Това е краят на Първото българско царство ,а не второто!!!!!
12
Като дипломиран българист мога да се убърна към Райчев: соусиолоците да не си позволяват да се упитват да говорат за историята на българския народ, дори в едно изречение, защото им е тотално непонятна !!!! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
13
корнелията злобее, от нея нищо не зависи, изгриза си ноктите от злоба, горката.....бавно превъртява!
14
ГОШО ДИМИТРОВ И СТАЛИН НИ РАЗДЕЛИХА, НО БОЙКО НИ ОБЕДИНИ! ХВАЛА !!! НАЙ ВЕЛИКИЯ ОТ СТАМБОЛОВ НАСАМ!
15
Сатънищев постла червения килим, по който сега тещко стъпва трътлестата любовница на Кмето на Симитли с писалка "Паркър" във вътрещнио жоб на сакото.... Тиквомиръ Миротворецъ от Баткя...... Прочее., 1), 4) да не би по времето на Урещарски да са ебвали Гольо Циганина пелерасите-изрути в ареста?
16
до 14 ти добре ли си
17
А ти?
18
Браво на Борисов, докато Сланинова и шайката и от червени БСПеерасти му лапаха суджука, той без война върна Македония към снагата на майка България!!!
19
На мястото на разрушения паметник пред НДК паметник в троен размер на великия дипломат. Вместо лавров венец на главата - суджук.
20
Пълна и незабавна лустрация на юдеюхазарските дегенерати в РБ. Червеният престъпник и крадец на България с българско име, но иначе рязан хазар, който е минал специално обучение в СССР школите на КГБ да руши България е за въжето след съд и конфискация на всичко, което е окрал от българите. Лустрация на престъпника Райчев, нека да пелтечи на кола, като му дадат правото на последна дума.
21
БСП може да възкръсне само с помощта на ГЕРБ. Правителството се справя блестящо с тази задача.
22
курни и всички бесепари си мечтаят за суджука на бойко, но няма да ги огрее! най-много пак да налапат рязания сарайски шпек
23
Стига сте ни натрапвали този Райчев! Това,което говори , са пълни глупости. Абсолютно некомпетентен всезнайко! Няма ли други анализатори, за да прибягвате до Райчев и подобните му -дежурни в медите и студията. Пълна скука и скудоумие!
24
Естествено че БСП и свунята майка правят проблеми и палят крадливи страсти. https://iconomicabg.blogspot.com
25
С тези нечленоразделни приказки ръкомахащия и парите от курнелия сигурно е , че тои ще купи Бузлуджа и лятото ще прави голф, а зимата писта
26
Аз, който не съм българин и мразя всичко българско и родно като господата слуги на Сорос, все пак съм чел малко исторически книги.Та ще ми обясни ли някой това дето е написано, че Самуил възстанал срещу разпаднатата Втора държава.То аз дето съм с промит мозък като господата на Сорос си мислех, че втората държава е при Асен, Петър и Калоян.А цар Борис се бил предал, на кого бе, на сина си Симеон или на американските агенти, като господата на Сорос.Ей голям умник е тоя Райчев бе, като господата соросоиди.ФИРОМ не е Македония бе Райчев, щото ако беше трябва четвърт България и половин Гърция да им се връща.Райчев, ако дедо не даваше зоб щеше да си умреш от глад бе.
27
Моля да бъде дискутирано следното предложение:Избирателната възраст в страната да стане 21г.,Избируемата възраст 30г.,При пенсиониране на лице по възраст и стаж,да отпаднат за него всички задължения към когото и да било.
28
Що не се праснеш с мотиката по главата? Или вече си се праснал?
29
Някой може ли да каже разцепиха ли з*дника на Динко в ареста ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 19929
архив

- Трябва да звънна на жена си, сигурно се притеснява, къде ли съм?... То самият аз вече се притеснявам... Къде съм?!

няма нови новини
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
сега
2053
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ШОК В ПИК TV! Плеймейтка едва не изгуби живота си в адски пожар: скок в замръзнало езеро приковава Михаела Стоичкова на легло за половин година - само в "Жълтите новини"
x
Кои са болестите с най-често сгрешена диагноза?
x